Oleg-Dock » 18 травня 2009, 17:33
Спостерігав нещодавно я таку ситуацію, із свого авто: Початок спостереження для мене розпочався з того, що двоє даїшників витягнули водія з його авто і штовхаючи в спину направили в своє авто, як якесь бидло, мабуть зі злісниме злодіями так не поводяться. Яб може не привернув цьому випадку великоїї уваги. Якби не помітив проїжаючи поруч, в авто цього водія, дітей шкільного віку котрі дивились великиме переляканиме очима в сотрону авто ДАІ-шників (ярко червоноїї іномарки, в бойовій розкрасці). І відбувалось це дійство, напроти центрльного пятиповерхового офісу нашої Ковельськоїї міліції.
По поводу страховок, то я, маю Каско (Універсальна), пошкодив авто, виплата уже триває 4 - тий місяць, посилаються на те що я клієнт Надра Б, а у них велика сума там заморозилась, хоча я навіть неможу допитатись де моя справа (коротко не по темі).
Помітив таку закономірність, що приблизно місяць в місті ДАІ-шників не помітно, відсили одна дві машини, а от під кінець місяця, ця вся нечисть як скаженна вилазить на дорогу і прктично всіх підряд. Таке враження що шарились, а тут в план не вкладаються під кінець місяця.
Мабуть інтерси до роботи змінились, рідко але мітко, тай часних (позаробочих) підзаробітків я вже не помічаю.

Орфография - как Кунг Фу....
Настоящей мастер пользуется ей только в случаях крайней необходимости...