Як поводитись з гаїшниками я не знаю, але знаю як вони поводяться з людьми.
Була в шоці, прочитавши на сайті газети "Волинь" (
http://volyn.com.ua/?rub=33&article=0&arch=913) про добрезнайомих мені людей оце:
"
ЧОЛОВІКА І ЖІНКУ ПОБИЛИ МІЛІЦІОНЕРИ Близько 23-ої години у приймальне відділення Ковельської центральної районної лікарні працівники міліції доставили чоловіка для освідчення на алкогольне сп'яніння.
Останній повертався додому з гостини, коли на одній з вулиць міста залізничників його «підібрала» міліцейська патрульна машина. У затриманого не виявилось при собі документів. Отож, він зателефонував до своїх друзів, у яких гостював, - 45-річного Олега Б. і 37-річної Людмили А., аби вони його «виручили».
Чоловік з жінкою прибули до лікарні й відразу ж вступили у конфлікт з працівниками міліції. Внаслідок штовханини у приймальному відділенні Ковельської центральної районної лікарні Олег Б. отримав черепно-мозкову травму із струсом головного мозку та забійну рану лобної ділянки, а в Людмили А. медики констатували перелом кисті руки. Якщо навіть чоловік з жінкою були неправі, то чи не надто жорстко діяли правоохоронці, завдавши їм тілесні ушкодження такого характеру?
Черговий лікар-травматолог Микола Шабанов каже, що він надав усю необхідну допомогу потерпілим, які звернулися з приймального відділення до нього у травмпункт. Олег Б. перебуває у неврологічному відділенні Ковельської центральної районної лікарні. За словами лікарів, інші учасники інциденту - працівники Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ - за медичною допомогою не звертались.
Ярослав ГАВРИЛЮК"
Нормально у нас міліція "говорить" з людьми... Добре, що іще якого порошку білого в кармани не попідкидали... Жах!