Ура, нарешті. Усі помните мій перший топік у цій темі? Та ситуація, яка мене штовхнула на створення цієї теми. Так вот, 20 хв. назад мене зупинив той же мєнт і знову мені теж пред"являв.
Ох як я зрадів давньому "другу", і він мене не забув)))))) Почув я слідуюче, добрий вечір, бла бла бла, фамілію не сказав, документи для пред"явлення. ( Я нічого не порушував, паском безбеки завжди користуюся). він зразу - у мене підозра що ви вживали алкоголь, вийдіть із машини. Я йому - не вийду і все, він мені - я силою заставлю.

І тут остапа понесло:
Наш діалог проходив так:
1. Причина моєї зупинки? - Він мовчить.
2. Де Ваш значок нагрудний? ( У нього не було) - він мовчить
3. Пред"явіть службове посвідчення? Він - і пред"явлю

( так і не пред"явив)
4. Жодний нормативно-правовий акт мене не примушує виходити із машини. Він мені - є закон про міліцію, і назвав якийсь там пункт. Я йому відповідаю, що якби був би факт ДТП, тоді тільки він має право до мене простягати свої руки, щоб вийняти мене із автомобіля. Далі його репліка "Хреново ви знаєте закон".

Я йому - попрошу не виражатися подібною лексикою. Він мені - нормальна у мене лексика. Моє запитання - Ви і вдома так говорите? - Він - да. Тоді я просто не витримав, і скрізь сміх сказав "Ну да, не зря ви й ГАЇшником робите".
5. Це лише Ваша підозра а не доказ про нетверезість водія, їдемо на експертизу? - Він мені - пред"явіть страховку на авто (спригнув тіпа). Я пред"явив (наївний він, я сам їх виписую, бо працюю страховим агентом).
6. Він почав нити, вийдіть із машини. Я уже не витрима, і кажу, я вийду бо ви мене уже дістали, і це лише моє добровільне бажання а не ваш наказ чи примха.
Стоїмо ми біля машини, я йому говорю "Ну і шо, не має за що вцепитися? Ти ж мене хотів взути пару місяців назад, Він - я тебе помню. Я із тобою говорю зараз і від мене чути запах алкоголю? - він нічого не відповідає, а так по "Брацкі" - Саша - не сварися, ( у мене аж серце кровью облилося після таких теплих слів) - так я тобі ще раз в очі говорю що я алкоголю не вживаю взагалі, запомни це і хватить до мене приставати" ( Бо його також є за що дрюкати і просто позвонити у телефон довіри і поскаржитися на нього - це для мене не заставило б великого труда). Він мені спокійно віддає документи із словами "Саша - не сварися"

Мій друг, який сидів у авто - просто зо сміху повзав між сідушками"
Це моя перша перемога над нашими ГАЙцями. Якщо у мене це вийшло то і у Вас це получиться.

Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.