Народ є машина потрібна заміна масла поїхав на СТО сказав що все є і масло і фільтр за роботу захотіли 200 грн... Як на мене це забагато тут виникла така проблема.. Масло я замінити самостійно можу тільки потрібен ключ щоб відкрутити фільтр пішов по авто-магазинах ті ключі тільки в наборах а набор не дешевий 600 грн... Такє питання можливо хтось міняє на своїх машинах масло і має ключик той.. І можливо за пиво на годинку дві моглиб позичити??
Бачив у Форсажі ключ(без набору), до речі є їх пару видів... ну ціну точно не пам'ятаю щось біля 60 гривень. Краще купити - позичати весь час не потрібно буде .
Воспитанная девушка с незнакомыми мужчинами в постели не разговаривает:)
На сто по брестській ( за "нашим краєм" ) декілька разів міняв масло. Заміна масла безкоштовна, якщо в них купувати масло і фільтр. Фільтр одноразовий чи міняється фільтруючий елемент?
На Брестській є сервіс (біля ресторану Реноме) - рекомендую. Заміна масла проста процедура з першого погляду, але краще щоб це зробив фахівець. Там є чудова команда спеціалістів. Думаю це буде гривень 50 коштувати, вартує щоб доручити цю роботу правильним рукам.
Якщо не впадло вимастити руки і не є спеціального ключа - відкручується за допомогою вживаного моторного цепа і "газового" ключа. А як останній варіант - пробивається фільтр воротком і відкручується молотком.
Лет 20 назад менял масло на эстакаде в Замшанах (в дороге). Никаких ключиков не было. Порвали два кожаных ремня (что на поясе носятся), но таки масло и фильтр поменяли.