Сподобався форум - постав +1

Обережно: УКРнафта!

Все що стосується наших дво та чотирьох колісних друзів.

Модератори: AndroVit, Igal, KOT

Обережно: УКРнафта!

Повідомлення Genek » 09 листопада 2011, 19:32

Недавно швагро дав мені добру рекомендацію щодо якості бензину на заправках Укрнафта, і я вирішив спробувати. Направду, якість нафти мене задовільнила (я заправляюся А-92). Сьогодні їздив до Ковеля. Судячи з кілометражу (вказівник пального вкотре вже здох), бензин мав закінчуватися, і я вирішив залити повний бак. Бак на Ескорті вміщує 47 літрів. Так написано в "книжці", і це неодноразово підтверджувалося результатами заправок. В Ковелі (напевно, завдяки ревним молитвам працівників мережі Укрнафта) об'єм бака збільшився аж на ТРИ літри і перевищив 50 л!!!!!
Отже, реальна ціна А-92 на цих заправках становить не 9.90, а 10.50 - на 15 коп. дорожче, ніж на ОККО чи ВОГ.
Швагро має звичку порскати в бак 5-10 літрів щоразу, то йому це просто непомітно. Сьогодні й йому напишу.

P.S. І це вже не згадуючи за якість "сервісу" - за ТАКІ бабки людям впарюють лайно!
Genek

Повідомлення: 85
Подякував (ла): 1 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Обережно: УКРнафта!

Повідомлення Kovelчанин » 09 листопада 2011, 22:58

Давненько було, не знаю як зараз. На "мавексі" чолов"яга залив 5 літрів в 5ти літрову каністру з під масла (з поділками). Реально не вистачало грам 400.
Kovelчанин

Повідомлення: 263
Подякував (ла): 8 разів.
Подякували: 15 разів.

Повідомлення Antarex » 11 листопада 2011, 10:13

:-) :-) :-)
А ви хіба не знали, що 5 літрів масла мають більший об'єм, аніж 5 літрів бензину!?
:-) :-) :-)
Андрійко
Antarex

Повідомлення: 195
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 1 разів.

Повідомлення KOT » 11 листопада 2011, 13:16

а для чого тобі сама назва ЛІТР масла і ЛІТР бензину.... Це стала одиниця виміру... Тоді ЛІТР зовсім не літр... може варто придумати нову величину об"єму для масла?? :-)
я чогось думаю, що 1 ЛІТР він і в Африці 1 літр
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
KOT

Повідомлення: 4949
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 35 разів.

Повідомлення Юра » 11 листопада 2011, 16:57

"Вчора я був розумним та хотів змінити світ... сьогодні я мудрий і тому міняю себе"
Юра

Повідомлення: 1247
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Повернутись до АвтоВелоМото

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей