Сподобався форум - постав +1

Автоновини по Україні

Все що стосується наших дво та чотирьох колісних друзів.

Модератори: AndroVit, Igal, KOT

Re: Автоновини по Україні

Повідомлення KOT » 04 жовтня 2011, 18:19

а давайте про кіллера поговоримо тут - viewtopic.php?f=21&t=10121&start=195

а у даній темі мене більше цікавить останній сюжет..
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
KOT

Повідомлення: 4949
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 35 разів.

Повідомлення KOT » 04 жовтня 2011, 18:31

ну вот і почалося - "Рафик не виноват"

Охорона прем'єра Миколи Азарова не має відношення до інциденту за участю кортежу високопосадовця, скандальне відео якого з'явилося в інтернеті.

Про це Укрінформу заявили у прес-службі прем'єра.

"Охорона прем'єр-міністра України не має жодного відношення до скандалу, який набув розголосу через інформацію в Інтернеті", - зазначили в прес-службі уряду.

Водночас, як стало відомо Укрінформу "з джерел у представницьких структур влади, не виключено, що до інциденту може бути причетний кортеж представників Верховної Ради".

Як відомо, журналісти програми "Знак Оклику" зафіксували, як охорона Азарова розбиває дзеркала машин, які не встигають з'їхати з дороги під час руху кортежу.

На відео видно, що до кортежу входить два мікроавтобуси Volkswagen. Як відомо, вони є лише в обслуговуванні прем’єра Азарова.

Раніше журналісти "Української правди" не раз фіксували пересування кортежу Азарова на відео, на якому чітко видно мікроавтобуси Volkswagen, які супроводжують прем'єра.

До кортежів інших охоронювальних осіб, у тому числі і керівництва Верховної Ради, не входять мікроавтобуси Volkswagen.

Джерело - http://www.pravda.com.ua/news/2011/10/4/6639010/
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
KOT

Повідомлення igorsolop » 04 жовтня 2011, 18:41

Не знаю де там хто почув матюки, а я переслухав фразу разів 10 і кожен раз чув одне і те ж: "Водій (водитель) автомобіля "Тойота", номер...".

КОТ, нагадай усім шо написано в ПДР про ситуацію, коли їде колона з проблисковими маячками (чи як там воно правильно називається)? Шо повинен робити при цьому водій?
igorsolop

Повідомлення: 2698
Подякували: 30 разів.

Повідомлення KOT » 04 жовтня 2011, 18:44

KOT

Повідомлення igorsolop » 04 жовтня 2011, 18:50

Справа місця ВАЛОМ - це чітко видно на роліку, навіть незважаючи на те, шо оператор вперто старається не показувати ту сторону. Якраз на фразі "Прийняти праворуч одразу просто неможливо..."
Зображення

показано, шо прийняти праворуч не тільки можливо, а й всі здоровомислячі вже давно це зробили :-)
igorsolop

Повідомлення KOT » 04 жовтня 2011, 18:51

хоча для кого я це пишу??? :sh_ok:
На дорозі не завжди буває так, як написано у ПДР...
На даному відео я побачив зовсім іншу проблему..... а ви - іншу...

Будемо спорити про світогляд??

дивимося відео із 3:50 хв. саме із того місця, де почали наказувати узяти праворуч..... питається як? Давити білу шкоду чи червоне чері???
із 4:00 хвилини видно, що появляється вільне місце і на 4:09 хв. видно, як водій уже звільняє смугу.. цікаво, а що він робив цілих 9 секунд??? Може дивився у зеркала і переконувався у безпеці свого маневру???

Припустимо водій порушив ПДР...
за порушення ПДР водіїв карає міліція так, як прописує КУпАП.
Може я чогось не знаю, але бити по авто зебро-фало-імітатором та ламати дзеркало - це якийсь новий пункт у КУпАП ???

А усі автомобілі у супроводі - державні, тобто за наші податки..

але кому я це розказую????? Мене тут ніхто не розуміє.. чесно кажучи - мені більш приємніше просто викладувати тут статті, чим спілкуватися із вами..
KOT

Повідомлення igorsolop » 04 жовтня 2011, 19:21

А ти перш ніж викладати інколи думай шо викладаєш. Бо покишо все "мімо касси"...

В даному випадку чітко видно, шо ВСІ учасники дорожнього руху найшли спосіб і можливість звільнити проїжджу смугу, і тільки "Тойота" та люди в чорному (позашляховику) навіть не збирались це робити. Це називається бидло за кермом - ролік в іншу (відповідну) тему.

Щодо матюків: можливо хтось чує шось інше аніж фразу "Водитель автомобиля "Тойота"..."?

P.S. Сьогодні їхав в маршрутці (давненько не їздив, все пішки ходжу) і ви знаєте - вже хотів було дзвонити в ДАІ і скаржитись на водія. На дистанції від "Салюта" на черемушках до Універмага він порушив правила разів 6-7 (це на мій неводійський погляд), при чому 2-3 раза - грубо! Чесно: хотілось набити йому... дзеркала...
igorsolop

Повідомлення алекс74 » 04 жовтня 2011, 19:27

Кот! Я не є прихильником дайців і тим більше нашого уряду, але з ролика видно,що охорону і сам кортеж прем"єра провокували для подальших дій правоохоронців. По-перше журналісти їдуть на джипі, а не на "редакційному" ланосі, а знаєш чому? А тому,що в Ланоса не має люка, а оператор скакав як "мавпа" то вниз то вгору. Виходить,що зйомка була запланована - це на мій розсуд. Ну а по-друге - існують ПДР!!!!!!! :a_g_a:
..... дорога мой дом, и для любви,это не место!... (БИ-2)
алекс74

Повідомлення: 470
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 5 разів.
Район міста:

Повідомлення igorsolop » 04 жовтня 2011, 20:56

igorsolop

Повідомлення KOT » 04 жовтня 2011, 21:25

KOT

Повідомлення KOT » 04 жовтня 2011, 21:39

також рекомендую читати коменти до відео, там багато різних думок по цьому відео.. і чогось усі водії клянуть той кортеж і тих дайців.. ладно, я тут 1 неправильний для вас, але інші люди.... ?????
KOT

Повідомлення igorsolop » 04 жовтня 2011, 21:40

igorsolop

Повідомлення igorsolop » 04 жовтня 2011, 21:44

igorsolop

Повідомлення KOT » 04 жовтня 2011, 21:50

igorsolop - ну твої побажання я прочитав.. а відповіді на мої запитання я не побачу?? (Читай мій останній пост)

І напевно не даремно показали жіночку-інваліда, яка має вплив у Голандії на 16 мільйонів людей.. задумаєтеся..
KOT

Повідомлення алекс74 » 04 жовтня 2011, 21:58

Я також водій, але під марку "всі клянуть" себе не відношу не знаю як ти. Кот!!!!!!!!!! Існують правила в нашій дебільній державі ( в плані ПДР та ін. законах). Вони мали пропустити кортеж, навіть ціною повної зупинки ( був червоний маячок). А те, що хтось, десь ,колись хотів би чи хоче "забруднити" дайців - майстрів у нас хватає. Ще раз повторюю, я до наших дайців ставлюсь негативно :du_el: . А коменти можуть писати навіть далекі люди від теми, побачили гайового, який б"є "рябухою" по машині , і давай строчити "казнить-нельзя помиловать".
..... дорога мой дом, и для любви,это не место!... (БИ-2)
алекс74

Повідомлення: 470
Подякував (ла): 2 разів.
Подякували: 5 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до АвтоВелоМото

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей