Ну, в двух словах розкажу про весь процес...
Поїхали втрьох: я, мій товариш, шо був за шофера і ше один мій товариш, якому просто було цікаво. Туда поїхали поїздом Львів-Київ, попався дуже холодний вагон! Настільки холодний, шо для повного антуражу не вистачало лише шоб ішов сніг і провідники їздили на лижах по вагону (бо мороз і вітер був)

Тому перше, шо я зарікся перевірити в машині - то чи працює пічка
З власником (і його дружиною, на яку, до речі, був записаний автомобіль) ми зустрілись на ж\д вокзалі: нормальні люди, без понтів (шо дуже сподобалось), дійсно зацікавлені в продажу так як меньше ніж через місяць виїжджають на постійне проживання в іншу країну і розпродають все.
Відїхали на заправку з парковокою і мої друзі роздивились автомобіль. Найшли декілька дрібних технічних несправностей, про які, я так думаю, не підозрював і сам власник: не працювало декілька лампочок в фарах і злетіли чохли (чи як там воно зветься?) на рейках керма (точно не знаю як зветься но можу показати

) і домовились, шо їх ліквідують за рахунок власника. Потім поїхали в банк перевіряти гроші і там же їх і залишили (продавець внушав довіру - то я і вирішив не соватись з тим пакованом бабла

). Потім поїхали оформляти ту довідку-рахунок. Там все було попередньо домовлено і сама процедура зайняла в нас взагальному хвилин 30. Після цього заїхали на СТО і за 20хв ліквідували всі оті дрібні несправності. Підвезли колишнього власника до його дому і поїхали додому...
По дорозі заправились (аби вичислити скільки споживає пального) і пошпарили. Мій друг-водій сказав, шо іде як для такого об"єму дуже шустро і взагалі стан підвіски і решти всього так наче щойно з салону. Їхали 110-130км\год, а на одному відрізку шляху вирішили випробувати і розігнали до 150км\год - дуже легко набрала цю швидкість (водій сказав, шо ше можна було б і більше, але я сказав шо достатньо експериментів - все-одно моїй дружині перші пару років після отримання прав не можна їздити швидше ніж 70км\год). Декілька разів траплались пости ДАІ але жодно разу нас ніхто не зупиняв.
Приїхали додому, я показав покупку дружині і поставили машину на стоянку. Тепер з неділі нам предстоїть здача на права і реєстрація автомобіля...
Ось так коротко

P.S. Сьогодні машину помили (бо в Києві всі дороги посипають сіллю і всі автомобілі їздять білі) і купили вогнегасник і знак (виявляється власник два роки їздив по Києву без цих причандалів

і навіть при проходженні тех.огляду на це ніхто не звертав увагу)