Сподобався форум - постав +1

Порадьте авто

Все що стосується наших дво та чотирьох колісних друзів.

Модератори: AndroVit, Igal, KOT

Re: Порадьте авто

Повідомлення toha » 17 лютого 2011, 00:42

По совету товарищей, раз не купил копейку, посыплю твою машину пшеницей вымоченой в валерьянке. И будешь, СПИЛБЕРГ, снимать кровавые фильмы ужасов про голубей и котов, или бои без допингконтроля. :-):
::yaz-yk:
toha

Повідомлення: 3340
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Повідомлення igorsolop » 17 лютого 2011, 11:11

Всьо, toha, договорився до ручки - мінєралку якшо і питимеш то за свій щот ;;-)))

Які нюанси можуть виникнути в дорозі при перегонці машини на червоних номерах? Я так розумію червоний колір повинен збуджувати представників ДАІ більше ніж звичайні номери? :du_ma_et:
igorsolop

Повідомлення: 2698
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 30 разів.

Повідомлення KOT » 17 лютого 2011, 11:33

ну да - мєнти на червоні номера будуть реагувати як іспанські бикі :-)
1. Згідно ПДР - номер повинен бути прикручений до бампера, а не бути за лобовим стіклом (як більшість водіїв робить) (тому найди у хаті викрутку та 2-3 шурупи, ну це про всякий випадок)
2. Має бути циівлка обов"язково
3. Ну і звісно усе пакет документі на авто!!

А яка гума стоїть на авто? Має бути зимова.. Якщо у власника є комплект літньої гуми - ти її також купи за пару USD.
Бо всерівно через 1 місяць прийдеться перезувати авто!!!

Якщо на авто стоїть шипована зимова гума - то це взагалі круто, але по трасі біля 100 км./год - не рекомендують їхати саме на шиповці!!
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
KOT

Повідомлення: 4949
Подякували: 35 разів.

Повідомлення igorsolop » 17 лютого 2011, 11:39

igorsolop

Повідомлення KOT » 17 лютого 2011, 12:01

Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
KOT

Повідомлення igorsolop » 17 лютого 2011, 12:17

igorsolop

Повідомлення KOT » 17 лютого 2011, 12:21

Да не переживай - усе там буде добре))) головне не розгубитися при огляді та дитися і перевіряти усе попоряду!!
KOT

Повідомлення valet » 17 лютого 2011, 17:20

Мы сами создаем окружающий нас мир. Мы получаем именно то, что заслуживаем. Как же мы можем обижаться на жизнь, которую создали для себя сами? Кого винить, кого благодарить, кроме самих себя! Кто, кроме нас, может изменить ее, как только пожелает?
valet

Повідомлення: 247
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Повідомлення valet » 17 лютого 2011, 17:25

Перед виїздом обов'язково перевір рівень масла та тосолу. А по приїзду в Ковель знову перевір рівень масла - так побачиш чи бере авто масло. Також перевір замасленість картера двигуна по приїзду в Ковель.
Бажано, щоб в авто був трос для буксирування.
Мы сами создаем окружающий нас мир. Мы получаем именно то, что заслуживаем. Как же мы можем обижаться на жизнь, которую создали для себя сами? Кого винить, кого благодарить, кроме самих себя! Кто, кроме нас, может изменить ее, как только пожелает?
valet

Повідомлення: 247

Повідомлення igorsolop » 18 лютого 2011, 23:32

Ну, ми вже вдома! :ya_hoo_oo: Все обійшлось без пригод. Покупкою задоволений і я і дружина. Подробиці - чуть пізніше, бо трохи втомлений...
igorsolop

Повідомлення KOT » 18 лютого 2011, 23:39

ну вот і добре :-)
KOT

Повідомлення bast » 18 лютого 2011, 23:41

Дело движется :-):
bast

Повідомлення: 1021

Повідомлення KOT » 18 лютого 2011, 23:43

"свято наближається - столик накривається - горілочка розливається" :hi_hi_hi:
KOT

Повідомлення toha » 18 лютого 2011, 23:46

:za_da_va_la:
toha

Повідомлення: 3340
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Повідомлення igorsolop » 19 лютого 2011, 22:47

Ну, в двух словах розкажу про весь процес...

Поїхали втрьох: я, мій товариш, шо був за шофера і ше один мій товариш, якому просто було цікаво. Туда поїхали поїздом Львів-Київ, попався дуже холодний вагон! Настільки холодний, шо для повного антуражу не вистачало лише шоб ішов сніг і провідники їздили на лижах по вагону (бо мороз і вітер був) ;;-))) Тому перше, шо я зарікся перевірити в машині - то чи працює пічка :smu:sche_nie:

З власником (і його дружиною, на яку, до речі, був записаний автомобіль) ми зустрілись на ж\д вокзалі: нормальні люди, без понтів (шо дуже сподобалось), дійсно зацікавлені в продажу так як меньше ніж через місяць виїжджають на постійне проживання в іншу країну і розпродають все.

Відїхали на заправку з парковокою і мої друзі роздивились автомобіль. Найшли декілька дрібних технічних несправностей, про які, я так думаю, не підозрював і сам власник: не працювало декілька лампочок в фарах і злетіли чохли (чи як там воно зветься?) на рейках керма (точно не знаю як зветься но можу показати ::yaz-yk: ) і домовились, шо їх ліквідують за рахунок власника. Потім поїхали в банк перевіряти гроші і там же їх і залишили (продавець внушав довіру - то я і вирішив не соватись з тим пакованом бабла :men: ). Потім поїхали оформляти ту довідку-рахунок. Там все було попередньо домовлено і сама процедура зайняла в нас взагальному хвилин 30. Після цього заїхали на СТО і за 20хв ліквідували всі оті дрібні несправності. Підвезли колишнього власника до його дому і поїхали додому...

По дорозі заправились (аби вичислити скільки споживає пального) і пошпарили. Мій друг-водій сказав, шо іде як для такого об"єму дуже шустро і взагалі стан підвіски і решти всього так наче щойно з салону. Їхали 110-130км\год, а на одному відрізку шляху вирішили випробувати і розігнали до 150км\год - дуже легко набрала цю швидкість (водій сказав, шо ше можна було б і більше, але я сказав шо достатньо експериментів - все-одно моїй дружині перші пару років після отримання прав не можна їздити швидше ніж 70км\год). Декілька разів траплались пости ДАІ але жодно разу нас ніхто не зупиняв.

Приїхали додому, я показав покупку дружині і поставили машину на стоянку. Тепер з неділі нам предстоїть здача на права і реєстрація автомобіля...

Ось так коротко :smu:sche_nie:

P.S. Сьогодні машину помили (бо в Києві всі дороги посипають сіллю і всі автомобілі їздять білі) і купили вогнегасник і знак (виявляється власник два роки їздив по Києву без цих причандалів :-) і навіть при проходженні тех.огляду на це ніхто не звертав увагу)
igorsolop

Поперед.Далі

Повернутись до АвтоВелоМото

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей