KOT » 26 серпня 2010, 23:33
не хочу показатися нитіком, але висловлю свою думку.
Я не є патріотом України, половина із Вас мені скаже - ну то піз..й от селя подалі.
Повірте - із радістю поїхав би.. А що на Україні є хорошого? Президент із своїм еба..м урядом зараз тупо давить людей, малий та середній бізнес потерпає від його диктатури... судді усі куплені і ти для них є просто дешевою сукою.... У нас гарно розвинена інфраструктура? А хєр там... нифіга у нас не має..
Це ж нада бути дибілом, щоб зробити розмитнення на авто більше, ніж те авто коштує. Україна - єдина країна в світі - де є таке розмитнення, вот і люди розбиваються нахєр на тих жигулях, бо не можуть купити більш - безпечнішу автівку.. Штрафи вони підняли? Та нехай вони йобну..ся самі об стіл із тими штрафами. Коли половину зарплати простий Українець мусить віддати за те, що держава, руками ДАІшників тупо розводить і забирає кровні гроші.
Невже так важко зрозуміти одну істину - багата країна та, де люди багаті.
Сьогодні ввечері страшно вийти на вулицю, бо куча безробітної бикоти, яка не знає чим зайнятися.. ( Я уже мовчу про відсутність патрулів для охорони безпеки громадян). Так ти - президент, дай робочі місця тій бикоті, щоб вона пахала і ввечері приходила додому і думала, як би то виспатися, а не біля ЯВОРА пиво пити і дівчат - суками і блядями обзивати.
Поправте мене, егоїста - що наша країна доброго зробила для громадян? І я Українець, і я не винний у тому, що я ним родився..
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.