Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
а дико вибачаюся... А хіба отець Олександр один у Волинському районі? Тіпа як Папа Римський? Невже важко було вказати конкретні дані?
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
Катюжанка то є село в Вишгородському районі Київської області. От там отець Олександр і є. Лікує алкоголізм та тютюнову залежність. Тобто хто з цим стикався або десь про це чув той старттопікера зрозумів, інші - звичайно ні. Якщо ходиш пішком по місту то можна побачити кучу оголошень типу "поїздки до отця Олександра"
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Знаю два випадки: 1. Було десь 3 роки тому. Двоє друзів возили алкоголіка щоб не пив. Один промовився перед ним "от би мені щей курити кинути" - Сашка спитав чи геть хоче кинути? - та хоч би 10 сигарет в день:) До сьогодні чоловік може викурити лише 10 сигарет
2. Возили алкоголіка щоб не пив. Через тиждень "ачередной запой"
В мене дядько пив та курив страшно. Років 10-15 тому кинув одночасно одне й друге. На даний момент виглядає молодше чим перед позбавленням пагубних звичок (йому вже за 60) До цього часу навіть безалкогольного пива не вживає. Але однако і не признається чому та як кинув.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Заспокойтесь ви з тим отцем. Якщо комусь потрыбно кинути пити, зверныться в Ковелы до лыкаря на прізвище Лис. Мужикам дуже допомагає, з жінками більш складно. Він сам про це каже.
Пам"ятаймо! Революцію роблять романтики, а користуються сволочі!
це тоді допомагає коли людина справді хоче кинути пити чи курити, у мене є два випадки: 1. Друг хотів але сам не міг поїхав і вже більше 1 року непалить, даже не може знаходитися збоку біля тих хто курить. 2. Возив сам свого швагра (за проханням сестри) примусом, 7 місяців нічого дальше на 2 тижні в полному ульоті. Їхати краще так щоб самого ранку бути там бо я як був приїхав в 10:00 то на прийом зайшли о 16:00