Ось цікаво, познайомитись з гарними та приємними в спілкуванні дівчатами можна на озерах? Знаю, що в Чехії, Хорватії дуже навіть нічого дівчата, і в Польщі, і якраз до хлопців з Сибіру в цих країнах відносяться дуже дружелюбно. А занадто скромні дівки в Турції, Анголі, Конго, Ефіопії. Особливо в пустелі чи кишлаку якомусь. А заплатиш калим і роби що хочеш - твоя навік. Слова поперек не скаже. А ось на рахунок гарна та приємна – це як повезе. Але там і католиків до чорта. В Афганістані та Іраці давно не відпочивав, нічого не можу сказати. В Тайланді на сутки будеш її хлопцем чи на неділю. Правда тільки не факт, що тайська дівчина раніше хлопцем не була.

А як на Пісочному чи Світязі? Можна буде «прибитись» до нормальної компанії? Чи є у кого якась корисна інформація? Ну не хочеться тільки нарватись на проблеми типу «бєз водкі і піва нє биваєт крєатіва». Мені на природі треба щоб і спілкування було приємне, і щоб інет дозволив відразу фотки друзям загрузити на Facebook чи на форум, і «живий ефір» по Скайпу, бо багато людей будуть чекати вісточки з Волині. Вже зрозумів, що 3G там не тяне, а на базах відпочинку провід є? Про ціни не питаю, є речі, котрі коштують дешево, дорого, а є такі, котрі коштують рівно стільки, скільки повинні коштувати.
Знаю, що зараз ТОХА напише: «Сібступу випустілі із дурдома – дурдом можна закривать!»