Кілька місяців тому з"явилося бажання переїхати з мегаполісу в тихе, тепле, уютне місто. Так я люблю природу, вибор пав на західну частину України. Друзі запропонували подумати щодо Ковеля. Але я нічого про це місто не знаю. Мені важлива кожна точка зору. Цікаво не тільки, які пам"ятники є. Все: які люди, яка природа, скільки населення... Будь ласка, допоможіть.
Схоже як в мультику "ТАЧКИ"... Класно так, схотів переїхав в інше місто. Ніяких проблем. Вам варто конкретизувати питання, це ж не просто ексурсія на тиждень, думаю це зважене рішення.
Що більш конкретного можна додати? Я не знаю міста зовсім. Як само і інших міст. Ціни на квартири я вже з"ясувала. Більш ніж низькі. Роботу я знайти себе зможу. Чим місто живе? Що таке Ковель-2? Яку школу можна вибрати дитині? Які культурні місця є? Абсолютно все.
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
взагалі, була ідея відкрити кафе в місті, але це доки тільки думки. можу працювати репетитором, можливо, підготовкою дітей до школи. я зараз отримую другу вищу освіту. по закінченні можу працювати викладачем. я така жінка, котра собі роботу знайде усюди
Якщо вдасться відкрити кафе - житимете непогано,а якщо вчителем - то краще залишатися у великому місті (оплата за репетиторство більша,і відношення, я думаю, краще) ЯКЩО ПРАГНЕТЕ красивої природи, відпочинку в лісі,на озерах - ласкаво просимо, ЯКЩО потрібне активне світське життя (музеї, театри, мистецькі акції і т.п.) - то вам не до нас.ДУМАЙТЕ,вирішуйте.
Ковель гарний тим, що кругом можна дійти пішки. З одного кінця в інший година-півтори максимум ходу. Ковель 2 - це умовна назва частини міста, в основному, приватний сектор. Люди тут досить доброзичливі . Життя неквапливе, інколи нудне. Надзвичайні події трапляються не дуже часто, але новини про них розлітаються миттєво. З роботою скрутно. Проте місто потихеньку розвивається.
А що, така річ, як "світське" життя (театри, музеї і т.п.) не існують? І потім, наскільки я розумію, якщо навіть з цим скрутно, неподалік є Луцьк. Чи не так?
Як щодо навчальних закладів? Стосовно школи №3 я вже прочитала на форумі))) Дуже жвава дискусія. Чи є вищі навчальні заклади?
До речі, яке в Ковелі населення (маю на увазі, кількість душ)?