Побував я на морі.
Перший раз, то ж нічого не буду рівняти. Але казали друщі що місце одне з кращих.
Місто Балаклава, "Мис Айя", пляж "Кабельний"
Туди доїхати на машині не можливо, машина ставиться в місті на стоянку, а далі катером. То є заказник (тіпа заповідника)
Пляжи кам'янисті, але вода дуже чиста (казали друзі, порівняти не можу).
Я так зрозумів, що найти щось безкоштовне майже не можливо, тому місце на пляжі ми купляли в людей, які орендують місце у лісника )), оплата обійшлась 20гр. з людини ( В лісника 10). Але це тому що нас було багато, і ми мали все своє, а так там і по 30 і по 40гр. плятять.
Зато місце в нас було бомбезне, хто дивився російський фільм Дикари"", то ми базувались біля балкончика... А може й не пощастити і до пляжу прийдеться сунутись 400 метрів (це якщо в лісника брать оренду). Тому ми взяли телефончика, щоб місце замовляти.
Відпочинок з хавчиком, дорогою, та ескурсіями обійшовся менш ніж по 1000гр. на людину.
Мені сподобалось. А для тих хто не вміє плавати, любить бовтатись і для дітей, то пляжи не зручні. Хоча там батьки і грудних дітей мучали
коротше, може кому яка інфо буде потрібна пишіть. Фоти місцевості на днях викину. Жара там ще та, і з осені людей поменше, хоча і вибратись потяще...