Ситуація: йдемо з старшою дочкою біля 21.00 по Незалежності (людей ще багато на вулиці ходить) і біля самого входу до пошти (з-за ялинок) виходить ексгібік, виставивши своє чоловіче "хазяйство"...
Реакція: я нічого б і не помітила, аж дочка каже: "Шкода, що фотіка нема!" Роззирнулась - побачила! Починаю до нього голосно говорити:"Слухай, я без фотіка, але ти приходь завтра о цій же порі і я тебе обовязково сфоткаю!!!"
Він сховався за ялинки... Дивились здалеку, що до мужиків він з-за ялинок не виходить, і до пар чоловік-жінка - теж ні.
Ми посміялись, а потім я задумалась (бо не вперше вже таке бачу на вулицях міста): а як такого хворого побачить дитина чи підліток?... Таке видовище дітей лякає, шокує...
Можливо, я мала б викликати міліцію? (міліція, а-у! Де ви несете вахту, що вас ніколи не видно?).
На другий раз, певно, просто пожбурю "в хазяйство" яку каменюку чи буду з тренувань вертатись з палкою. (на що чоловік сказав - ти шо! Він же ж тоді мусить в гіпсу "хазяйство" виставляти!) Сміх-сміхом, але факт такий, що цей мужик в ялинках біля пошти "працює" вже давно, невже міліція не може його відловити і .....що з такими робити далі???.....