Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
В тебе категорія В є? Якщо є то просто відкриття ще одної категорії. Якщо нема - то все з нуля. Ідеш в автошколу (вони 2 поряд, я б радила ту, що біля самого перехрестя по Театральній). Приносиш туди довідку про проходження медкомісії та платиш грошики (літом було десь 3000 якщо додаткова категорія) Важливо: особам жіночої статі якимось дивним законом(постановою) заборонено отримувати будь-яку категорію крім B. Тоді спочатку в МРЕВ - отримувати персональний дозвіл на навчання.
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
Яущо то правда то ідіотізм якийсь. Конституцію ніхто не відміняв. Я маю на увазі рівність. Якщо комусь відмовили, скаргу прокуратуру. я думаю що цього вистачить, і до суду недійде.
Пам"ятаймо! Революцію роблять романтики, а користуються сволочі!
Там є якийсь вихід - якщо робота на вантажному бусі єдиний засіб заробляння грошей. Але усе через начальника МРЕВ. Принаймні з мене вимагали персональний дозвіл, що й відбило мені охоту відкривати ще одну категорію. В блокноті в мене написано що то Закон від 24.09.2008 № 586-VI вводить такі обмеження (номер закону записано з слів викладача автошколи)