AndroVit » 10 серпня 2010, 14:02
Сьогодня принесли квитанцію від ЖЕКу №1. Розмір плати вони збільшили на 36% для нашої квартири. Беру договір від 2007, здається, року, беру трубу, починаю назвонювати.
Спілкуючись з юрисконсультом задаю питання:"чому, маючи право на підвищення тарифів за згодою споживача, ви підіймаєте їх, не спитавши мене, як споживача"?
Відповідь: "Була дана згода на громадських слуханнях".
Як людина, яка в принципі-то має трохи вільного часу і попереджена Гномом на форумі, я б такий захід точно не пропустив би. Але...
Питаю - де і коли проводилися ті збори конкретно для нашого будинку? Відповідь - майстер скаже, бо проводили їх майстри. Чому результат зборів зовсім лівих для мене людей має вплинути на договір, який заключений між ними і нами - відповіді не почув.
Бере трубку майстер і повідомляє. що та людина, яка працювала в той час, уже на пенсії, а вона тільки недавно працює на цій посаді. Але протоколи є.
Я б таких протоколів за день сотню накліпав би. Єдина проблема - різні підписи малювати.
Ще юрисконсульт казала, що у "Вістях Ковельщини" вони писали про це. Невже кожен ковельчанин зобовязаний читати ті "Вісті Ковельщини"? Особисто я уже забув коли їх останній раз у руках тримав.
Офіційно подорожчав лише газ. Від них Водоканал забрав всю сантехніку і каналізацію (і вони не знизили свою плату). За що я маю їм платити більше на третину?
Поки, мабуть буду платити за старими тарифами. Розірвати старий договір і детально подумати над новим.
Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.