nekton » 25 червня 2012, 07:51
Не можу зрозуміти ситуацію чому дівчина на касі має відповідати за якусь ситуацію з товаром. Дівчина на касі має прийняти гроші і видати чек. Все. Вона більше ні за що не відповідає і не повинна знати. І якщо на те пішло я стану на захист фокстрота і проти орбіти. Хоч сам не раз матюкався на сервіс фокстрота. Та якість в них мені до цього часу попадалася нормальна (2 нюанси було але вирішили), ще великий плюс фокстрота для тих хто купує з документами - альтернативи в місті нема. І нормальні наразі речі продають. В мене принаймні за останніх 3-4 роки, все що купував (речей зо 20) працює без проблем. А от дві купівлі в орбіті які були за той же час викликали до цього магазину недовіру. Виписують швидко, доставляють. Але працює далеко від того як розказували. В орбіті рекомедують і хвалять саме той товар на якому ти зупинив погляд. В фокстроті - підскажуть по моделях. І не обовязково дорожчу "свататимуть".
В фокстроті ти можеш спокійно сказати консультанту що ти дивишся товар і сам розберешся або позвеш, і консультант від тебе відстане (більш часто там консультанта ще треба зловити). А от в орбіті за тобою консультант буде ходити як наглядач в тюрмі.
Тому я і далі купуватиму або в фокстроті або в розетці (що і практикую останнім часом)
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!