Може й так.Але я на пару копійок не збіднію і забивати собі голову такими дрібницями не буду,нехай усе лишається на совісті продавця А земля кругла,усі наші вчинки рано чи пізно повертаються до нас
Сама небезпечна фірма для чоловіків це БАЗАР ). Ну для мене. Якось привик: прийшов, побачив, заплатив. А тут то не проходить. На днях, плачу за плащ дощовий, 25 гр. і забираю. Перехожу в інший ряд. Відстань 15 метрів - 15 грн. той же плащ. Просто тут підписано на прилавку )). Вертаюсь - вертаю гроші. Добре що хоч повернули без галасу.
На рахунок копійок і здачі є хороша табличка. "Перераховуйте гроші не відходячи від каси". Дивний в нас народ. В магазині де є людський фактор при розрахунках ніколи не перевіряють здачу. Про те що ті ж касири бувають тупо як загнані коні і випадково можуть не так дати здачу - не думають. При розрахунках в банках здачу дивляться але рідко. Зате кожен другий перевіряє суму яку йому видає банкомат.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!