Staritchok » 10 березня 2011, 21:07
Чому наша держава таке Дерьмо! Недавно відвідав Білорусію, не був там з 2004року, я в шоці зі змін які там відбуваються. Спершу вразила ціна на дизельне паливо на півтори грн. дешевше ніж у нас. А вона Білорусія закуповує нафту у Венесуелі транспортує через Україну і всеодно дешевше ніж у нас. Був в одному селі на півтори тисячі дворів так там колгосп будує 80 !!!! нових будинків для молодих спеціалістів (звичайних селян, тракторістів, зоотехніків, агрономів), всі будинки передаються на певних умовах у власність БЕЗКОШТОВНО. Дороги в тому селі АСВАЛЬТОВАНІ. Я вже не кажу про те як Держава допомагає селянам обробляти свої присадибні наділи. До того ж медицина в Білорусії справді безкоштовна. Продукти харчування набагато якісніші, це підтвердять ті хто купує білоруські молочні продукти.
А нещодавно бачив сюжет про Грузію. Про порядки які там запроваджені. Вразило те, що будь-який дозвіл людина може отримати за 7 хвилин і абсолютно без хабарів. ГАІшники в Грузії не беруть хабарів, податкова не викручує руки підприємцям всі задоволені і всі працюють на благо себе і своєї держави.
Повірте я люблю свою країну, але не можу зрозуміти за що так страждає її народ.