abcd » 04 березня 2013, 13:31
Вставлю і свою 1 копійку:
1 Майже в центрі міста парковка буде виглядати ну трохи неестетично, та й парковок, здається мені, не бракує (і біля ст. "Локомотив", і в "Ліс. піс.", та є й інші, і не так далеко). А парковка для "арканівців", це теж так виглядає, ну навіщо туди на машині приїзджати, адже, як правило, люди вживають алкоголь в таких закладах, краще вже на таксі звідти "ліняти". І стовби будуть ціліші в місті.
2 Реконструкцію цієї території можна було б і провести. На моє бачення і якийсь торговий центр мігби бути, хоча їх і так вистачає, або якусь будівлю, навіть житлову, або якусь адмін, чи якийсь банк, чи щось комбіноване, але щоб не "долгострой", як у нас вміють (для прикладу: між автовокзалом і паровозом, навпроти податкової, поліфклініка, ну і т.д.).
3 Ну і на рахунок що там якісь є незгодні, так із того, що я чув, то основна і організація "муть", мабуть, від. С. Кошарука йде, так як це йому невигідно, або від тих, хто там "обоснувався", от і все, хоча це моя приватна думка.
4 Там, за асфальтованим майданчиком, стоїть житловий будинок, якщо не помиляюся, Театральна, 2, барак, С. Кош., наскільки мені відомо, викупив там декілька квартир, там ніби "офіс". Але люди, які окрім цього "офісу" там проживають, не мають елементарних зручностей, хоча і в центрі міста (туалет на вулиці, і т .д.). Думаю, корінні жителі цього будинку були б не проти, якби їм надали нормальні квартири в "голуб'ятні", ми ж живемо в 21 ст. (в мене є знайомий з цього будинку, бачив своїми очами).
"- Краткость сестра таланта! - сказал парень девушке после 5 минут секса... - Афоризмы не для дураков написаны, - ответила девушка."
"Случайные связи грозят тяжелыми заболеваниями!".