nekton » 09 січня 2012, 23:27
В наврочення та нечисту силу я наприклад вірю. Якось так сталося що по життю досить часто з цим стикався. Сам не раз приходячи з посиденьок сільських натикався на яйця під порогом, на те що хата обпутана нитками, звертали уваги на те що на свята приходять і щось позичають і т.д.. Моя мати наприклад чула як смерть в село заходить, мої знайомі бачили незрозумілі для них явища коли собака втікала непонятно від чого і її підкидало. Я сам знаю місце в одному з лісів ковельського району де в будьяку погоду завжди тихо і немає ні вітру ні дощу, якщо навіть навколо йде ураган - там тихо. Там не співають пташки, там не чути нічого. Ділянка всього навсього десь 20*20 метрів. Але там моторошно. Може буду виглядати придурком але я бачив русалку чи щось накшталт того. При тому бачив не я один. Нас було десь 7-8 хлопців і всі це бачили. Пити ми не пили бо то було років 16-18 тому. І тоді ми школярі не знали що таке алкоголь та цигарки.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!