Fantoman » 07 грудня 2011, 22:31
Я працював на на 5 виборах на Україні, на останніх 4-ох на дільниці в мікрорайоні, де мешкаю. Щодо топіку в мене є кілька зауважень:
1. Автор, спостерігач від дрібної партії, не став вивчати виборче закодавство. Автор просто двічі відвідав тренінг. Таких я надивився на дільниці. Не читали, а свою думку мають, з нічого роблять проблему, починають скандал, крики, дзвінки до себе в штаб.
2. Автор, спостерігач, не брав участі в виборчому процесі до початку саме голосування. Не оглянув дільницю, не познайомився з членами і керівництвом комісії.
3. Автора насторожує наявність великого числа відкріпних в Москві, куди зїжджається працювати і вчитись чимало його співгромадян.
4. Автор проецирує на оточуючих (міліціонера, юну виборщицю) свої відчуття, що симптоматично.
5. Автор працює на виборах не законом, а з методичкою - див. п. 1.
6. Зверніть уваги на підписи на копії протоколу автора. Чому автор не зробив копію протоколу одразу не зрозуміло., чому протокол не підписали члени ще кількох партій, в яких, по його ствердженню вкрали голоси, не зрозуміло. Чому автор не фотографував правильний, на його думку, первинний протокол не зрозуміло. Це ж стосується і фіксації оголошення результатів виборів.
Підсумки:
дане свідчення скомпільоване шляхом підбору тенденціозних фото- і відеоматеріалів та не підтверджене документально людиною,яка по власному ж твержденню не вивчала виборче законодавство РФ по тексту закона.
Комусь може здатися досить так дивним, що на виборах в РФ підтримали партію Путіна. Ніби і нема різниці в рівні життя громадян РФ до його приходу до влади і після.
З.І. аватар цього типа як мінімум насторожує:)
З.З.I. Народу вийшло протестувати мало, що не відповідає заявленому рівню голосування. Лідер протестуючих Навальний дозволив собі звернутись до частини з них під час акції протесту як до "йобаних в рот баранів", що достатньо характеризує як його особистість і особистості протестуючих.