Сьогодні зчинив галас в приватбанку з приводу такої ситуації: була у мене валютна картка, по якій в 2009 році здійснив останню операцію(погасив борг з не великим плюсом в мою сторону), як я надіявся, а сьогодні при відвідуванні вище вказаного банку, мені повідомляють, що з цієї картки було знято суму в 20$ за перевидання картки + ще якісь там проценти за користування кредитними коштами. І того: на сьогодняшній день, я винен 49$
Це при тому, що я тоді як погасив борг, через три дні перевіряв стан рахунку(був +), і працівник банку мене запевняв що картка буде закрита.
Сьогодні мені кажуть, що я сам повинен був перевіряти на протязі трьох місяців чи у мене на тій картці, про існування якої я вже й забув не росте борг. Я навіть вже й пін не памятаю зараз.
А думаю що суть афери така: Якусь фігню, типу копійчаного проценту за користування кред.коштами, спеціально(ніби випадково) не внесли в загальну суму боргу при погашенні, потім на протязі років, картка йде в мінус, про який теж не інформують спеціально. А при мінусі проценти ростуть не дєтські.
Ось і ще один хитрий канал для заробітку на необачних клієнтах, які вирішили закрити приватбанківську картку. Помилка моя, та людей з подібними проблемами в тому, що в один не щасливий день, ми мали необережність зв"затися з бандитським(в законі) банком на ім"я ПриватБанк.
P.S. Сьогодні ще раз йду туди щоб закрити іншу картку та на розборки по вищезгаданій. Більше не хочу мати ніяких відносин з цією аферистською компанією!
P.P.S. В будь якому випадку платити не збираюся, бо рахую що я їм нічого не винен!
P.P.P.S. Відповідні відгуки обов"язково будуть дані в усі соц.мережі, включаючи: вконтакте, однокласники, твітер, спейс, фейсбук і т.д. Також подам в суд на керуючого філіалом місцевого приватбанку, плюс-копія заяви та скарга на ім"я начальника обласного управління комітету по захисту прав споживачів.