Ну звиняйте що насовітував вам забруднене "паличками" озеро. Хоча, вперше чую про це місце відпочинку такі відгуки. Все може бути. Але й не без дизінформації(на грунті конкуренції). В останній час, там відпочиваючих дійсно стало багатенько. Памятаю часи 80-90_х років: відпочиваючих там ніколи не бракувало, якщо не сказати більше, але поняття бізнесу і конкуренції тоді не існувало як такого. А відповідно і подібна інформація не розповсюджувалась(реклама і антиреклама). Люди досить інтенсивно використовували для відпочинку як згадане озеро, так і всі загальновідомі і не відомі водойми ,підходящі для задоволення душі і тіла. Випадків інфекційного захворювання не те що рідко, а й взагалі не було виявлено. Майте на увазі, що такі речі якщо й були б завуальовані офіційно, то від місцевого населення такий факт приховати було б не можливо, чи принаймні МАЙЖЕ не можливо. Хто мешкає чи мешкав в не великому населеному пункті, має мене розуміти. Бо там такі речі приховати дуже(ну дуууже) складно. Щось подібне до принципу-"одна баба сказала"... В сан-станції і подібних службах працюють все ж таки ті ж "баби"...
А ось те, що людина реально провівша свій довгожданний відпускний час на соловицькому озері, та ще й воочію пересіклась з найціннішим людським продуктом(якщо порівнювати з трудягами бджолами), вільно плаваючим в "розрекламованому" мною місці відпочинку для НОРМАЛЬНИХ людей, мяко кажучи-б'є мене в саму харю!
Тож, тепер буду мовчати як риба об льод, і нікому нічого радити не буду!!! І НЕ ПРОСІТЬ!!!