Так, я навіть сама не очікувала такого ефекту. І хоч знаюсь у Фотошопі, скажу, що з ялинкою все натюрліхт. Єдине, що тут "пороблено" - прибрано смітник з першого плану (заради естетики)
Ворогів я закидаю квітами – у труні.Сальвадор Далі
Вона дерев'яна по-любому! До речі, моє питання (під фоткою) про дату знімку так і зависло в повітрі. І правила конкурсів якось блискавично змінюються...
Especially for Shelest: "свіжа" ялинка! Ракурс той же, але, на жаль, бажаного ефекту турбо-меджік-обертання досягти не вдалось От тепер "ламаю голову" - чому, через що?... ...інший фотоапарат, чи якісь погодні умови...., чи швидкість обертання ялинки зменшили (кризова економія! )
Lisichka, та всі ковельчани, що не в Ковелі - насолоджуйтесь:
В настройках трохи знаюсь. Тут щось інше... Перший знімок робився хорошою мильницею в режимі "нічна зйомка". Інші кадри знімались напівпрофесійною дзеркалкою і теж в режимі автоматичної установки оптимальних налаштувань "нічна зйомка". Мені цікаво, що навіть на тому кадрі, що під ялинкою є різні області - від розмитих до повністю чітких. Ніби ж ялинка ривками не крутиться?...
А горобці місцеві, ковельські? Свіжі, новорічні? )))
Ось ще новорічний Ковель 9 січня, правда, дуже хочеться назвати його весняним - світить сонце, температура +8, підлітки на сцені показують велотрюки, на тротуарах - сніжно-водяне місиво...