Я на форумі 7 років. Жодного разу ніхто не сказав що алкоголь або нікотин не є шкідливим (якщо не брати крилатих фраз). Зато ті хто курять дурь говорять про нешкідливість куріння. В ваших постах явно читається вислів який сидить в вас в голові і ви нею себе тішите, "Я сильний, я захочу і перестану курити в будь який момент". Минулого разу написали 15 сторінок аналогічної теми. І там теж наркотики захищили тільки курці. Вони аналогічно не прислуховувалися геть до думок людей які їх бачать збоку.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Дозволю собі спочатку трохи просвітити тебе. Звертання "ви" з маленької букви не стосується однієї конкретної людини, це звертання до якогось загалу людей. Якщо б я писав до однієї конкретної людини то "Ви" писалося б з великої.
Тепер по темі. В твоїх постах прослідковується навіювання самому собі що "трава то не зло бо є ще більше зло. Трава не така вже погана бо є щось гірше".
P.S. Вбивцею називають як того хто вбив ненавмисно одну людину так і того хто свідомо вбив сотню. Обоє вони вбивці - незважаючи на тяжкість злочину. Так само з наркотиками. Легкі вони чи тяжкі - це наркотики
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Хто-небудь приведе хоча б якусь статистику?! А то доводи типу "в мене сусід...", чи "якийсь нейрофізіолог десь там написав..." не дуже аргументовані. Хочеться почути факти, чому куріння коноплі шкідливе, ск. людей померло від цього, що з ними взагалі поганого відбувається... В посиланні в коментарях дуже гарно один з дописувачів аргументує користь куріння
"Люди свободно лгут ртом, но рожа, которую они при этом корчат, все-таки говорит правду" Ф. Ницше