Почему никто не поздравляет главного парашютиста форума? Hapuga!!! (не знаю как у вас там заведено ), так что: попутного ветра и семь фуНтов под килем!!!
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
Приєднуюсь до привітань. Бажаю простого людського щастя (чи то в небі, чи на землі, чи в морі, чи навіть дома під столом...), гарного настрою і побільше здоровля...
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас" Джон Аулер
Чес слово, народ, хоча я сам рідко приєднуюсь до вітань,незнаю чому! Але я дійсно Вам всім щиро вдячний за теплі слова і побажання. Для мене це дуже важливо і в тому ,що цей день пройшов настільки класно велика і ваша заслуга! Дуже всім дякую
"И не бойтесь убивающих тело, души же не могущих убить..."
Ой йойййййй..... Віталічок ото я мантилепка... Хоча і з запізненням, але я теж приєднуюсь до всіх привітань, які ти отримав на свою адресу)))))))))))) Залишайся таким же позитивним, класним і веселим мущінкою))))))))))) Всього тобі найкращого, ти на це як ніхто інший заслуговуєш!!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))))
Легче осознать, что чувствуешь, труднее осознать, что следует делать.