Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
Спасибо тем, кто меня любит-Вы делаете меня лучше. Спасибо тем, кто меня ненавидит-Вы делаете меня сильнее. Спасибо тем, кому я вообще все равно-Вы нужны для массовки...
Ванда, вибач, тільки сьогодні побачила цю тему (чомусь в "балачках" таку не створили, а сюди майже не захожу- нема, на жаль, часу на розмови "просто так").
Вітаю тебе, дорогенька! Вчора ти ще раз благополучно "народилася"! Нехай буде у твоєму домі лад та затишок, повага та взаєморозуміння, довіра та любов!
І щоб все - без ноток фальші! (а в нотах ти у нас - великий спец!!!)
Ворогів я закидаю квітами – у труні.Сальвадор Далі
Я і цього року запізнилась - дається взнаки напруга перед святами - всі гребуть (тобто, прибирають) і я гребу!
Отож, Ванда, нехай і будні будуть святами! І надалі - з музикою і піснею - по життю! Якщо клопотів - то тільки приємних, якщо несподіванок - то тільки радісних! За море удачі і ..."дачу у моря"!!!
Ворогів я закидаю квітами – у труні.Сальвадор Далі