Тепер тільки "Расінка" - солодковершкове солене 80% жиру. Просто тане в роті. В морозилці добре замерзає (бо наше - як пластилін).Термін споживання у білоруського масла -2 місяці. Отже, консерванти присутні..... Гріє душу тільки сподівання на те, що там немає 60% пальмової олії. Перестала купувати і магазинне молоко - домашнє носять прямо на роботу.
Думаю, білоруси не замінюють молочні вершки пальмовою олією, як то робиться у нас. А як ви думаєте, чи, можливо, щось конкретно знаєте?
Лукашенко здорово підняв молочну галузь своєї країни, виявляється Україна ще з літа 2009 року закуповувала в Білорусі масло, а тут тільки пакувала (і подразувємаєм - домішувала, що хотіла). А на кінець року ціна білоруського масла зросла так, що Україна припинила його купувати. Поки пакує те, що закупила влітку.
Вмирає ще одна галузь нашої промисловості...
З такою "хімізацією" продуктів відчуваю, що знову наші люди візьмуться за дачі... Корову на балконі треба заводити...
