Сподобався форум - постав +1

Новорічний "тазік олів'є" та інше...

продукти, кулінарія, косметика, побут, квітникарство, рукоділля і хавчик

Модератори: AndroVit, Igal, irma

Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...

Повідомлення Грішаня » 30 грудня 2012, 15:06

Зображення
Аватар користувача
Грішаня
 
Повідомлення: 1186
З нами з: 28 травня 2009, 09:04
Подякував (ла): 87 разів.
Подякували: 46 разів.
Район міста:

Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...

Повідомлення nekton » 30 грудня 2012, 15:15

Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Аватар користувача
nekton
 
Повідомлення: 5289
З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...

Повідомлення maja » 31 грудня 2012, 00:02

В нас сьогодні була репетиція генеральна...
Був експеримент з пекінською капустою:
Перший варіант - капуста, морква, ківі, цибуля зелена, сіль, майонез - непогано, ніжно, після годин 4-5 простою став смачнішим.
Другий варіант - капуста, морква, кукурудза, цибуля зелена, часник, сметана - за годину випарувався зі столу. Пікантний.
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер
Аватар користувача
maja
 
Повідомлення: 426
З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста:

Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...

Повідомлення irma » 02 січня 2013, 01:48

Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...

Повідомлення irma » 11 січня 2013, 01:09

Робила ось такого веррина, (відібрала в інеті ще 3 рецепти з доступних складників).
Цей з тунця, червоного буряка, яйця і зеленої цибульки. На сніданок після Різдва пішов на "ура":



Моє цьогорічне імбирне печиво: (до речі, того року хтось з форуму пообіцяв мені власноруч розписаного пряничка! :a_g_a: )


Ну і штоллени (німецький різдвяний кекс) вже другий рік роблю на Різдво - ням-ням - смакота неописуєма!

Спекла два: один дріжджовий, інший пісочний (на соді). Замотала у плівку, папір, ковдру - і на балкон на 3 неділі до Різдва (потрібно розраховувати процес!)


Хто що цікавенького готував на свята?
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Поперед.

Повернутись до Господар(ка)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей