Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 19 листопада 2017, 22:45

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 35 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...
ПовідомленняДодано: 30 грудня 2012, 15:06 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 28 травня 2009, 09:04
Повідомлення: 1186
Подякував (ла): 87 разів.
Подякували: 46 разів.
Район міста: Черемушки
nekton написав:
щось з домашньої дичини

"Домашня дичина" - це як ?
Чи мається на увазі домашня птиця ?

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...
ПовідомленняДодано: 30 грудня 2012, 15:15 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Грішаня написав:
nekton написав:
щось з домашньої дичини

"Домашня дичина" - це як ?
Чи мається на увазі домашня птиця ?

Качка, гуска або кролик

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...
ПовідомленняДодано: 31 грудня 2012, 00:02 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Повідомлення: 426
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста: центр
В нас сьогодні була репетиція генеральна...
Був експеримент з пекінською капустою:
Перший варіант - капуста, морква, ківі, цибуля зелена, сіль, майонез - непогано, ніжно, після годин 4-5 простою став смачнішим.
Другий варіант - капуста, морква, кукурудза, цибуля зелена, часник, сметана - за годину випарувався зі столу. Пікантний.

_________________
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...
ПовідомленняДодано: 02 січня 2013, 01:48 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
AndroVit написав:
irma написав:
собі окремо - з оливк. олією!

З оливковою олією то вже не олів'є, а щось зовсім із іншої опери. Невже навіть саморобний (хоч із покупних складових :cry_ing: ) майонез такий шкідливий?


Домашній не шкідливий, а просто дуже калорійний. Один раз я спробувала його зробити - не сподобалось...., на 2 -й день він вже розділився на окремі фракції чомусь....
І я його викреслила із раціону зовсім. Нічого, не страждаю, приправляю салати олією з лимонним соком чи саморобним яблучним оцтом. До речі, слово салат саме таку заправку і вимагає.
А от майонезні - це вже точно інша опера. Ні, це просто "Бухенвальдський набат", я б сказала! :hi_hi_hi:

Отже і про олів'є з іншої опери - не так категорично. Адже від оригіналу наш оцей "совковий варіант на варьонці" (без рябчиків!) дуже відрізняється. І нічого - народ хаває! :-):
З дичини у мене була нутрія печена (доволі жирна якась...).

На Різдво надумала замінити салати на веррини (читайте в гуглі, це така модня штучка - подача салату шарами у прозорому невеликому і гарному стакані для соку (не в гранчаку!!!) чи бокалі. Зроблю - викладу фоти.

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Новорічний "тазік олів'є" та інше...
ПовідомленняДодано: 11 січня 2013, 01:09 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Робила ось такого веррина, (відібрала в інеті ще 3 рецепти з доступних складників).
Цей з тунця, червоного буряка, яйця і зеленої цибульки. На сніданок після Різдва пішов на "ура":

ЗображенняЗображення

Моє цьогорічне імбирне печиво: (до речі, того року хтось з форуму пообіцяв мені власноруч розписаного пряничка! :a_g_a: )
ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення

Ну і штоллени (німецький різдвяний кекс) вже другий рік роблю на Різдво - ням-ням - смакота неописуєма!
ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення
Спекла два: один дріжджовий, інший пісочний (на соді). Замотала у плівку, папір, ковдру - і на балкон на 3 неділі до Різдва (потрібно розраховувати процес!)

ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення
Хто що цікавенького готував на свята?

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 35 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB