Ого, ото вражень! Прямо початки наукової роботи з детальною статистикою і розрахунками.
Але все майже так і є. (в мене повна програма - 3 години і на закладку йде значно менше часу

)
Маючи давно цей агрегат, скажу, що лише спочатку захоплено пробувала різні рецепти і випікала хліб після кожної з'їженої буханки.
Так як магазинного майже не їм, а сім'я любить "Ковельський", то печу на свята, для дорогих гостей ну і так, коли захочеться.
Перепробувавши різні рецептури зупинилась на гречаному хлібові - смачний і ситний.
У нас ще в Ковелі фіг купиш різної муки! Наприклад, не знайдеш кукурудзяної (молола на кавомолці, мелеться погано),
гречаної (теж молола гречку, в результаті просіювання всеодно багато відходів), навіть житньої ледь дісталось (Ванда з форуму дала).
Ось недавно у "Нашому Краї" купила пакет гречаної муки. Ціна - в кілька разів дорожче гречки... Але. Заміс тіста з неї виходить геть сухим.
Треба слідкувати і з чашки доливати в процесі замісу води. Взагалі, завжди тісто в пічці має замішуватись в колобок - це теж треба "відчувати",
бо навіть при строгій рецептурі борошно буває дуже різним.
Чорного хліба я так і не спромоглась спекти. Там треба закваску мати або зробити, в мене на цьому інтерес згас.
З кукурудзи хліб звичайний, тільки на колір жовтий. Білого хліба і булок взагалі не печу, ми цього майже не їмо - це гниль для шлунка.
А гречаний виходить розкішним. Туди я додаю грецькі горіхи, насіння соняшника, чорнослив, курагу оливкову олію, мед (замість патоки).
Печеться хліб - аромати неперевершені. Їмо, як повністю захолоне. На Новий рік та Різдво їли домашній хліб.
Фоток свого хліба і хлібопічки я тут викладала багато. Кому цікаво - знайде.
Ждемо твоїх (пічку теж сфоткай).