На рахунок "пекуха" - перебільшення! Я б сказала, що більше являюсь "фотографухою".
Мало того, що кухня в мене не преорітет, так ще й здоби (пироги, булки, білий хліб) не поважаю і домашнім не готую.
Мої тортики в більшості є желейно-фруктово-сирними без тяжкого тіста і масляних кремів.
Хліб тепер печу не так часто, як раніше. Ну, рази 2-3 на місяць як закортить домашнього..., або для дорогих гостей. Бо й хліб виходить не дешевий.
У мене не один горішок на відро тіста, як в магазинному, а стакан на буханець (700г) + мелена на кавомолці гречка + оливкова олія. Святковий варіант -
з різнокольоровими цукатами, чорносливом і курагою.
Собівартість ніколи не вираховувала (не з моєю натурою), електрикою теж не переймаюсь. А чоловік нащо!?

На рахунок бойлера - чоловік каже, що платимо менше, ніж раніше. Звичайно, ванни не приймаємо - любимо душ. Бойлер включений постійно, тільки не на максимум, а десь на половину тих поділок, що є. Крім того, у нас ще пралка бере теплу воду з бойлера (тени в пралці відключені).
Отакі пироги.
Зустрічне питання: хочу на Н.Р. подарувати доні
бутербродницю (щоб робила собі гарячі бутери). В кого така штука є - поділіться враженнями.