Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 22 вересня 2017, 00:05

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 96 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 22 листопада 2008, 18:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Не думаю, щоб продукція LG була дефiцитом. В крайньоу разі є інтернет-магазини.
Хліб я поставила десь в 1 ночі, початок випікання припав на 3 (я спала, усе програмується по часу) а зранку прокинулась від запаху здоби по всьому дому. Їсти на сніданок гарячий хліб дуже приємно.
На днях пекла не з суміші готової а сама мішала складники. Ввечері викладу процес
Собівартість в переводі на кіло продукції менша від магазинного хліба (якщо не кришити в тісто оливки та копчене мясо).. Ще в хлібопічці є функція приготування варення - поки не пробувала що там виходить


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 22 листопада 2008, 18:26 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Повідомлення: 3332
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 10 разів.
Район міста: Сельмаш
Alfa Centavra написав:
Не думаю, щоб продукція LG була дефiцитом.

Альфа Центавровна - вы про кризис забыли (или забили :D ),
а вот читая остальной твой пост: эта женщина - ну просто мечта поэта :roll: :wink: :oops:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 22 листопада 2008, 20:30 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Хлібопекарня частина 2 (це ще я пекла в звичайній духовці)
2 стакана житньої муки , 1 стакан пшеничної , півстакана висівок, трошки вівсяних пластівців , 300 мл закваски (то ріденьке тісто з дріжджами що кілька днів побродило, хто захоче пекти розкажу як ту закваску робити докладно), решту рідини - пиво безалкогольне напополам з квасом (в рецепті треба солод але я не знаю де його беруть), столова ложка цукру, трошки солі. Усе те замішуємо та даємо постояти години 2 (підійде трошки)
Закваска виглядає так:
Зображення
Робимо кульки
Зображення
В мене спеклись отакі хлібці (один надкусила :wink: )
Зображення
І отаке всередині
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 22 листопада 2008, 20:32 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
toha написав:
а вот читая остальной твой пост: эта женщина - ну просто мечта поэта :roll: :wink: :oops:

я еще и крестиком вышивать могу 8)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 22 листопада 2008, 20:58 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 04 березня 2007, 12:19
Повідомлення: 435
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 15 разів.
Маю таке ж щастя в домі. Купити такі печі в Ковелі не проблема(я брав в Скорохода). Мені подобається французький хліб і кекси. А от чому АЦ, ти використовуєш безалкогольне пиво? Воно ж містить пів таблиці Менделеєва. Краще ...ха... живе непастеризоване. Бо: "безалкогольне пиво - це перший крок до гумової жінки "h

_________________
Свобода - понад усе!!!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 22 листопада 2008, 21:11 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Ванда, не плач, розкажу де можна купити (в приват).

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 22 листопада 2008, 21:12 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Цитата:
А от чому АЦ, ти використовуєш безалкогольне пиво?

Тому що в рецепті солод, а де його брати? Алкогольне пиво не ризикнула лити (я уже раз замість вина пивом мясо полила - вийшло неїстивно). Я пиво взагалі не вживаю і в ньому не розуміюсь, тож вхопила що було - Балтика№0

Може, хтось знає як робити солод в домашніх умовах?


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 15 грудня 2008, 17:59 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Хлiбопекарня №3
Хлiб (чи не хлiб а овочевий кекс :wink: )

Рецепт:
130 гр муки
3 яйця
1 солодкий перець
30 г в"ялених томатiв в оливковiй олii
30 г чорних оливок без кiсточки
1 очищеный та роздушений зубчик часника
100г швейцарського сира
100мл оливковоi олii
1 пакетик розпушувача
1 ч. л. цукру
сiль та перець

В мене було з варiацiями.

Вiдварюємо овочi. Я брала заморожений горошок трошки цвiтноi капусти та брокколi. Рiжемо капусту, солодкий перець, бекон, оливки та цибулю.
ЗображенняЗображення
Сир не швейцарський а який був дома
Зображення Зображення Зображення


В замiшене тiсто з муки, яєць та тертого сиру з олiєю (+сiль, цукор та розпушувач) добавляємо наповнювачi. Не знаю як в кого, але в мене як в аптецi - сказано 130 муки значить буде рiвно 130 :) Що таке в"яленi томати я не знаю, тому червоне - то все перець.
Консистенцiя буде рiденька тому треба форму для кекса чи паски. Форма змащується олiєю.
Зображення
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 15 грудня 2008, 18:01 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Смачно!!!!!
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 15 грудня 2008, 23:14 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Повідомлення: 743
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: центр
Alfa Centavra - КЛАС !!! Ну ти і майстриня !Зображення Дуже гарно , і , напевно . смачно-о-о!Зображення. Як довго пекла ? От хочеться чогось пісненького . (Хоча посту притримуюсь тільки у середу і п'ятницю) :oops:

_________________
Зображення
"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 16 грудня 2008, 00:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
пеклось 45 хвилин. Залежить вiд форми - якщо велика площа та маленький шар тiста то буде скорiше.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 18 грудня 2008, 01:02 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Таке яскраве, кольорове і святкове на вигляд! Певно, смакота...
А я третій день при ділах - печу хліби! Розжилась хлібопічкою і все експериментую. Пекла звичайний білий хліб, картопляний і гречаний з горіхами. Останній - самий суперський! Взагалі, враження - бомба! Хоча є ризики - раніше я хліба майже не їла, а тепер......
Фотозвіт: чудо-піч Зображення
перший хліб (гречаний з горіхами) Зображення Зображення

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 18 грудня 2008, 01:44 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Повідомлення: 743
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: центр
irma, не дражнися !!!Зображення. Хлібина виглядає смачно . Молодчина !!!

_________________
Зображення
"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 18 грудня 2008, 01:50 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
irma, хлiб супер! Для дiєти можна брати житнє борошно з висiвками. Або пластiвцi вiвсянi можна додавати. А також iзюм, насiння....
Взагалi наявнiсть хорошоi технiки спонукає до кулiнарних шедеврiв.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 18 грудня 2008, 12:20 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Дякую, дякую! Коментарі мене надихають на нові подвиги!
Я ледве знайшла магазинчик, де продаються сухі дріжджі (біля католицького собору, де колись був овочевий маг.). Тепер мене дійсно цікавить не біла мука, а житня, висівки, гречана (я молола гречку) і т.п. Але, думаю, це не буде проблемою - на селах тепер є млини і різну муку можна буде купити.
Кортить дуже спекти хліб з оливками, такий як Альфа Центавра пекла. Бум пробувати!

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 96 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB