Сподобався форум - постав +1

Випічка

продукти, кулінарія, косметика, побут, квітникарство, рукоділля і хавчик

Модератори: AndroVit, Igal, irma

Re: Випічка

Повідомлення Ванда » 29 березня 2011, 23:12


"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."
Аватар користувача
Ванда
 
Повідомлення: 743
З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Re: Випічка

Повідомлення irma » 30 березня 2011, 17:28

Манник
1. Стакан кефира (или сметаны, или молока) +1 стакан манки - смешать и оставить настаиваться 1-2 часа;
2. Стакан сахара+1/2 пачки маргарина растопленного - смешать и остудить;
3. 2 яйца - взбить, соль по вкусу, 1 стакан муки, рыхлитель (1ч.л. соды погасить уксусом).

Все размешивать миксером (тогда пирог получается более воздушным).
Можно добавить изюм, грецкие орехи, курагу, сок 1/2лимона.

Выпекать при температуре 180°C минут 40-50 в смазанной маргарином форме.
Если форма большая — взять двойную порцию продуктов.
За 5 минут до готовности можно разложить на поверхности пирога кусочки сливочного масла и снова вернуть в духовку.

Еще горячим можно полить манник кипяченным молоком, тогда он просто тает во рту.
Охлажденный манник посыпать сахарной пудрой или смазать растопленной шоколадкой.

Якщо не давати муки, то виходить не таке пухке, більш збите, але на смак добре.
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Випічка

Повідомлення maja » 14 липня 2012, 00:45

треба буде спробувати
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер
Аватар користувача
maja
 
Повідомлення: 426
З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста:

Re: Випічка

Повідомлення irma » 14 липня 2012, 16:04

Ой, а я вже й забула яке воно було.....
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Випічка

Повідомлення irma » 23 грудня 2012, 12:31

Я вже спекла різдв'яні штоллени.
Два: один з дріжджового тіста, другий - пісочне на соді.
Замотала у фольгу, папір і у ковдру - і на балкон аж до Різдва.



Наступне фото буде "у розрізі" на свято!
Ну і мої всі знову просять імбирне печиво - традиція!
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Випічка

Повідомлення irma » 31 березня 2013, 19:46

Ням-ням вихідного дня:





Тут процесу випічки всього третина (нижній корж - половинна норма шарлотки з дрібно-натертим яблуком),
все решта - желе: біле - сирно-сметанне, темне - з мороженої чорниці.
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Поперед.

Повернутись до Господар(ка)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей

cron