Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 22 вересня 2017, 00:06

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 33 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 09 березня 2009, 13:51 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Коли ти дивишся на меню там є перелік начинки піци. Переписуєш і купуєш всі ці інгрідієнти. Нормальній господині побачивши тісто в розрізі та спробувавши на смак не буде великою проблемою зробити аналогічне.
В тебе вдома ніколи не вийде аналогічна. Оскільки печі різних виробників навіть за повністю аналогічних параметрів печуть по різному. А додому в період
Цитата:
фінанси не дозволяють купляти піцу, а їсти хочется

ти не будеш купувати піч для піци

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піцца
ПовідомленняДодано: 09 березня 2009, 15:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Повідомлення: 3332
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 10 разів.
Район міста: Сельмаш
KOT написав:
слово "піца" - пишеться із 1 буквою "ц"

Про написание этого слова был уже целый диспут. :D


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 09 березня 2009, 20:48 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Сходіть у "Шанс" на піцу, там тепер вона класна - соковита, багато начинки і тоненький корж (який в ідеалі і має бути всього 3мм). У них біля стойки, де піч, є 2 високих стільця спеціально щоб спостерігати за процесом приготування. Принаймні, всі інгедієнти начинки можна побачити.
"Грибна" там особливо смакує!

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 09 березня 2009, 22:53 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 березня 2008, 02:16
Повідомлення: 235
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Черемушки
Не знаю як зараз, але коли тільки переробили Шанс в піцерію, то піца була не смачною, сухою. Як на мене то піца в Класіку сама смачна, ну правда я не пробував піци з Ідеалу.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 09 березня 2009, 23:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Я ж кажу "зараз" (спочатку в них піца дійсно була сухуватою). В "Класіку" теж нормальна, але в них якийсь товстий корж, ну це на любителя...

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 10 березня 2009, 01:30 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 березня 2008, 02:16
Повідомлення: 235
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Черемушки
Ну тоді потрібно попробувати. а вже коржі не підгорілі??? :lol:

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 10 березня 2009, 14:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 09 березня 2007, 15:18
Повідомлення: 179
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Край світу(Ватутіна)
Все не так просто як я собі уявляв :)

_________________
That, who is drowned, will grasp for a snake.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 25 березня 2009, 19:19 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 березня 2009, 18:24
Повідомлення: 6
Звідки: Kadub-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
nekton написав:
Для приготування піцци є три основних інгридієнти які дуже сказуться на смаку. Це тісто, соус та сир. Все остальне - не важно. Тісто в принципі в кожного мже бути своє. Для соуса використовувати перетерті свіжі помідори ну і сир має бути для класичної піці моцарелла або аналог (нажаль в Ковелі купити важко) хоча і пару раз на українську моцарелу попадав.

до піZZи окрім свіжих помідорів можна використовувати уварений густий томатний сік (це те саме, що і оригінальна - passata di pomodoro) :lol:

_________________
КУХАР


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 25 березня 2009, 19:29 
Офлайн

З нами з: 26 січня 2009, 17:35
Повідомлення: 62
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Не дивно, що ця тема стала актуальна саме для чоловіків.

Зручно, швидко і фантазія не потрібна!



СМАЧНОГО, ПАНОВЕ!!!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 25 березня 2009, 21:46 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Kagor написав:
до піZZи окрім свіжих помідорів можна використовувати уварений густий томатний сік (це те саме, що і оригінальна - passata di pomodoro) :lol:

Можна і сою замість мяса добавляти в ковбасу.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 25 березня 2009, 21:51 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
ilona_15 написав:
Не дивно, що ця тема стала актуальна саме для чоловіків.

Зручно, швидко і фантазія не потрібна!



СМАЧНОГО, ПАНОВЕ!!!

Жіноча половина людства просто не вміє нормально приготувати піццу. А на рахунок того що "швидко" то я скажу що Ви просто дійсно не готували піццу так як потрібно. Швидко можна приготувати лише з магазинними заготовками але то така піцца як і запорежець - кабріолет.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 26 березня 2009, 13:16 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 березня 2009, 18:24
Повідомлення: 6
Звідки: Kadub-city
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
nekton написав:
Kagor написав:
до піZZи окрім свіжих помідорів можна використовувати уварений густий томатний сік (це те саме, що і оригінальна - passata di pomodoro) :lol:

Можна і сою замість мяса добавляти в ковбасу.

? :(
Соус "passata di pomodoro", який використовують для приготування піZZи - і є уварена маса з перетертих томатів.



запорежець сою а кабріолет ковбасу

_________________
КУХАР


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 26 березня 2009, 15:01 
Офлайн

З нами з: 26 січня 2009, 17:35
Повідомлення: 62
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
nekton написав:
ilona_15 написав:
Не дивно, що ця тема стала актуальна саме для чоловіків.

Зручно, швидко і фантазія не потрібна!



СМАЧНОГО, ПАНОВЕ!!!

Жіноча половина людства просто не вміє нормально приготувати піццу. А на рахунок того що "швидко" то я скажу що Ви просто дійсно не готували піццу так як потрібно. Швидко можна приготувати лише з магазинними заготовками але то така піцца як і запорежець - кабріолет.





"ЖІНОЧА ПОЛОВИ" ТОРБУЄТЬСЯ ПРО КОРИСНУ ЇЖУ, А ДАНИЙ "ВИД" ЇЖІ, ДАЛЕКО ТАКИМ НАЗВАТИ НЕ МОЖНА.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 26 березня 2009, 15:03 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 грудня 2007, 22:31
Повідомлення: 4949
Звідки: Ковель сіті
Подякував (ла): 3 разів.
Подякували: 35 разів.
ilona_15 написав:
А ДАНИЙ "ВИД" ЇЖІ, ДАЛЕКО ТАКИМ НАЗВАТИ НЕ МОЖНА.


можна

_________________
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Піца
ПовідомленняДодано: 26 березня 2009, 16:20 
Офлайн

З нами з: 26 січня 2009, 17:35
Повідомлення: 62
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
KOT написав:
ilona_15 написав:
А ДАНИЙ "ВИД" ЇЖІ, ДАЛЕКО ТАКИМ НАЗВАТИ НЕ МОЖНА.


можна



НЕ МОЖНА!!!

Одні складники соусу, майонезу чого варті.
А ковбасу, взагалі ковбасою назвати не можна.
Якщо брати курку, у вигляді "наша ряба" і подібні, то одна хімія, можна вивчати таблицю Мендєлєєва.


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 33 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB