Я ще пам'ятаю, коли директор того підприэмства жалівся, що дрібні товаровиробники використовують "рыхлители" та інші добавки, а місцевий найбільший хлібокомбінат працює на традиційних рецептах, і т д.і т.п.
І останнім часом спостерігаю, що номенклатура виробництва "кардинально" змінилася. Був "Дарницький"-став запашний, ну і т.д.
Цікаво було б почути думку якогось експерта (ну і що краще,[b][b][/b] чи на дріжджях, чи на заквастці випікати хліб (в промислових масштабах, і для власного здоров'я).[/b]
Ну і взагалі, хотілося б почути, що народ думає відносно "нової політики" цього підприємства.
Для інфрмації: більшсть кожен день вживає цей продукт, ну і "всі ми склаємося (фізично) з того, що їмо.
