Поради, кажете.... Є в мене одна хороша практична порада, яка і сусідські нерви побереже, і господині клопоту зменшить. Почула я її з уст актриси Сумської.
Отже, коли ви відбиваєте м'ясо на "відбивні", то варто це робити не на підвіконні, як зазвичай це робиться...(і чує весь стояк будинку, що у вас свято - м'ясо на столі!

), а сидячи на стільці: собі на коліна кладемо полотенце кухонне, потім дощечку з мНясом, все це накриваємо тоненьким мішочком (я просто "вдіваю" дощещку у мішок-майку) і гепаємо молотком! При цьому всі звуки амортизуються вашими колінами (тільки тут головне - не промазати!

).
Бонус: не треба мити молоточка - знімаємо мішечок і викидаємо в смітник.
Тільки так тепер і роблю "відбивнушки"!
