Сподобався форум - постав +1

Про хавчик...

продукти, кулінарія, косметика, побут, квітникарство, рукоділля і хавчик

Модератори: AndroVit, Igal, irma

Re: Про хавчик...

Повідомлення AndroVit » 15 червня 2012, 16:28

Ёж - птица гордая... Пока не пнешь - не полетит.
Сеяли разумное, доброе, вечное! — А выросло тупое, злобное и сдохло рано.
Аватар користувача
AndroVit
 
Повідомлення: 4101
З нами з: 01 березня 2009, 01:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 16 разів.
Подякували: 183 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення vana » 17 червня 2012, 00:48

Кінець червня-початок липня-полунична пора.Мій та моєї сестри дні народження саме в цей час.Що запам"яталось з дитинства-найкращий десерт та пригощення для гостей на день народження-завжди були саме полуниці з сметаною та цукром.Тільки ніякого блендера-ягоди повинні бути цілі! :-): Один лише "мінус" у цій страві:від полуниць потрібно відокремити зелені чашолистики-страшенно марудна справа.І робити це чомусь завше заставляли мене,як самого молодшого сім"янина.І тоді треба було не пропустити відповідний момент і непомітно вислизнути з хати на вулицю до товаришів у двір,а потім прийти на все готове,коли мати ,або сестра все зроблять.Взагалі фрукти були міцно зв"язані з порою.От кавун для мене-це вересень.Так і уявляю,школа в другу зміну,я до обіду сам вдома,готую уроки і їм величезну скибку кавуна.Або мандарини.Коли зараз візьму шкірочку мандарина,стисну,щоб утворилась маленька хмарка запаху,заплющу очі-і тоді на вулиці грудень,холодно,передноворічна пора,Новий рік.А тепер все перемішалось-ну які,скажіть мені,можуть бути полуниці в листопаді,кавуни та чорниці в березні,або і взагалі круглий рік.Нецікаво стало.
vana
vana
 
Повідомлення: 343
З нами з: 27 лютого 2008, 00:50
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Поперед.

Повернутись до Господар(ка)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість