Сподобався форум - постав +1

Про хавчик...

продукти, кулінарія, косметика, побут, квітникарство, рукоділля і хавчик

Модератори: AndroVit, Igal, irma

Re: Про хавчик...

Повідомлення Fantoman » 28 березня 2011, 22:20

Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення core » 30 березня 2011, 10:45

Все нормально!!! Коли я був студентом, то ми такі робили: 1 на всю сковородку, і швидко і смачно. Тільки перевертати треба коли смажиш. :co_ol:
"Мой интерес лежит в будущем, потому что именно там я собираюсь провести оставшуюся часть жизни".
Аватар користувача
core
 
Повідомлення: 118
З нами з: 26 серпня 2009, 20:40
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення tenkovir » 04 квітня 2011, 08:23

Відносно страви "латкес", то це єврейске, воно схоже на драніки, але добавляються спеції, ось рецепт http://rivok.net/?p=218

По гарячим слідам викладаю рецепт халави http://rivok.net/?p=280
Аватар користувача
tenkovir
 
Повідомлення: 37
З нами з: 10 лютого 2011, 22:18
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 07 квітня 2011, 13:31

Обов'язково спробую приготувати халаву, цікавий рецепт.
А поки - мої експерименти з приготування східних солодощів.
готувала за


Тільки не у формі жгутиків моє тісто, а таке, як на домашню лапшу (і нарізала ножицями 5-6 стрічок - швидко і зручно)
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення tenkovir » 08 квітня 2011, 07:57

Домашній йогурт http://rivok.net/?p=297

Аватар користувача
tenkovir
 
Повідомлення: 37
З нами з: 10 лютого 2011, 22:18
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення maja » 09 квітня 2011, 23:40

до теми про деруни... в мене бабця називала їх "беци" (діалект)
але оті фото нагадали мені одну страву, яку я колись часто на сніданок робила, а тепер і забула про неї...
мова йде про бутерброди гарячі, робила це так: сиру картоплю терла на крупну тертку, додавала яйце, сіль, перець, часник, намащувала тою масою скибки хліба і смажила на олії начинкою вниз, потім можна ще зверху майонезом, кетчупом, зеленню - як кому подобається... на сніданок для двох вистачає 5 середніх картоплин))) швидко і ситно
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер
Аватар користувача
maja
 
Повідомлення: 426
З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення tenkovir » 11 квітня 2011, 21:57

Аватар користувача
tenkovir
 
Повідомлення: 37
З нами з: 10 лютого 2011, 22:18
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення tenkovir » 13 квітня 2011, 21:29

Класика жанру - гарбузяна каша, відварити в воді гарбуз, злити воду, розім'яти до п'юре, залити молоком, як воно закипить, добавити пшоно або рис, за 5 хвилин до готовності добавити масло, ванілін та корицю.
Аватар користувача
tenkovir
 
Повідомлення: 37
З нами з: 10 лютого 2011, 22:18
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення tenkovir » 18 квітня 2011, 07:08

Деруни - самий простий рецепт, картопля, сіль, мука, яйце, мінімум спецій, сметана обовязкова )
Аватар користувача
tenkovir
 
Повідомлення: 37
З нами з: 10 лютого 2011, 22:18
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 21 квітня 2011, 09:20

А паску печете? :-):
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Ванда » 22 квітня 2011, 22:52

Вже спекла :ki_ss: . Завтра прикрашати буду .
Аватар користувача
Ванда
 
Повідомлення: 743
З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 23 квітня 2011, 11:55

І я - ще у четвер. :-): Вчора прикрасила, а завтра фотосесію ще зроблю! Традиція у мене - кожного Великодня фотографую свої паски.
Але моє питання скоріше було до майстра кулінарії під ніком tenkovir...
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення tenkovir » 10 травня 2011, 07:07

Перевірений рецепт приготування сирного кексу, рекомендую - дуже швидко і дуже смачно, рецепт з секретами тут: http://rivok.net/?p=452
Фотографія ось:
Аватар користувача
tenkovir
 
Повідомлення: 37
З нами з: 10 лютого 2011, 22:18
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення tenkovir » 07 червня 2011, 20:09

Особисто знайшов, перевірив, рекомендую рецепт приготування рису, в даному випадку із зеленим горошком http://rivok.net/?p=546
Аватар користувача
tenkovir
 
Повідомлення: 37
З нами з: 10 лютого 2011, 22:18
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення tenkovir » 09 червня 2011, 10:55

Вершкове домашнє морозиво http://rivok.net/?p=582
Аватар користувача
tenkovir
 
Повідомлення: 37
З нами з: 10 лютого 2011, 22:18
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до Господар(ка)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron