Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 17 серпня 2017, 00:45

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 34  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 19 лютого 2010, 22:01 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 01 лютого 2004, 13:21
Повідомлення: 173
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
maja написав:
просто додаю родзинки у тісто, добре вимішую

я їх додаю/тикаю/втикаю вже в процесі жарення.
хоча вони вже і не популярні (усім подавай буквене висловлення емоцій) я їх люблю бачити на людях, у вигляді значка на портфелі, особливо коли він від ноута.

_________________
Зображення znaydudim


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 27 квітня 2010, 10:58 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Не знаю хто як, а я нарешті дочекалася "подножного корму" :-):
Салати з черемші, кульбаби, кропиви, цибулі + варене яйце і білоруська сметана - ням-ням!
Вітаміни аж шумлять!
Черемшу (насіння) виписала з Інтерфлори, але воно сіється осінню. А зараз (ледве знайшла!) купила в однієї жіночки на базарі 10 цибулинок - посадила.

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 27 червня 2010, 20:57 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
В мене трошки нової їжі :-): На російській, бо писалось це для одного кулінарного ресурса

Суфле м"ятне
Зображення


Мята – 1 пучок
Молоко - 400 мл.
Груша – 1 шт.
Лимонный сок – 1 ст.л.
Сахар – 100 гр.
Желатин – 10 гр.
Для украшения – листочки мяты, сухие вишни, шоколад

Зображення
Посмотреть на Яндекс.Фотках

Приготовление:
1. Желатин заливаем холодным молоком, ждем его набухания
2. В кастрюльку выливаем молоко с желатином, добавляем сахар, помешиваем до растворения компонентов. Кипятить жидкость нельзя!
3. Делаем пюре из листьев мяты, груши, лимонного сока. Ленивая я делала пюре в кухонном комбайне
4. В молоко с желатином и сахаром добавляем пюре, перемешиваем
5. Разливаем по формочкам, ставим в холодильник остывать.
6. формочку помещаем на несколько секунд в горячую воду, чтобы суфле отделилось от стенок, формочку переворачиваем, суфле извлекаем, размещаем на блюдечке, украшаем


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 27 червня 2010, 20:58 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Зображення
Посмотреть на Яндекс.Фотках

Наслаждаемся!

Зображення
Посмотреть на Яндекс.Фотках


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 29 червня 2010, 07:30 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Комбайн від Браун? Мені здалося, чи ти спочатку накидала грушу з мятою, а потім тільки вставляла ножі?


Востаннє редагувалось Fantoman в 29 червня 2010, 11:30, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 29 червня 2010, 11:25 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Виглядає ефектно!
Я теж влітку дуже такі желатиново-фруктові штучки люблю.

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 29 червня 2010, 22:29 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Міша, комбайн браун :) Маленька чашка, ніж уже вставлений та видно його білий верх )


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 12 липня 2010, 00:10 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Відкрила сезон фруктово-желейних тортиків:

1. Зображення
2. Зображення
3. Зображення

4. Також ліплю (та заморожую) вареники з вишнями:
Зображення

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 12 липня 2010, 00:45 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 16 червня 2007, 20:44
Повідомлення: 251
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Район міста: центр
Вкуснятина! :co_ol:
А мы открыли сезон кексов с ягодами
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 01 серпня 2010, 16:28 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Готувала на днях "Млинці з печінкою". Сподобалось, тому рекомендую.
Спочатку печемо звичайні млинці на всю сковорідку (16 ложок муки, приблизно 1л молока, яйце, сіль, цукор)
Зображення
Далі начинка:
Телячу печінку приблизно 300-400гр ріжемо на куски і обжарюємо на сковороді разом з цибулею.
Можна і моркву сюди ж, але я побоялась, що не встигне приготуватись і відварила 2 морквини окремо.
Також потрібно зварити яйце (круто!).
Все це перекрутити на м'ясорубці, посолити, поперчити. Начинка готова.
Зображення

Начинку - в млинчик і складаємо його конвертиком. Підігрівати на вершковому маслі на сковороді (на малому вогні під кришкою).
Смачного! :-):

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 01 серпня 2010, 23:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Повідомлення: 426
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста: центр
Шкода, що я печінки не люблю, а ідея хороша. Я ще років 10 тому мабуть робила троянди з млинців: фарш робила з відвареного м'яса з приправами, на середину млинця клала начинку, краї збирала та закріплювала кільцем з ріпчастої цибулі, по центру трохи майонезу і в духовку. Була проблема, що кільця цибулі розривалися, то перед тим її трохи ошпарювала, а роки два тому бачила в там-тамі такі ж троянди, але зав'язані зеленою цибулею, з тих пір так і роблю))).

_________________
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 02 серпня 2010, 09:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Зі всіх начинок що пробували саме смачно виходить з грибами (через мясорубку пропустити)

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 02 серпня 2010, 13:03 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Саме цікаве, цей рецепт рекомендується для тих, хто не любить печінку (діти, наприклад). :-):
А моя дитина сказала: краще б вже окремо пожарила печінку і окремо блінчики......
Отак буває :du_ma_et:

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 02 серпня 2010, 15:36 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
nekton написав:
Зі всіх начинок що пробували саме смачно виходить з грибами (через мясорубку пропустити)


З ікрою чорною чи червоною саме смачно виходить. Кажуть...


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 02 серпня 2010, 16:01 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
А з соллю не пробував? Смак буде схожий напевно.
Я пробував з лососем соленим. Смак звичайно цікавий - їсти можна, але все рівно з грибами набагато більше сподобалися. Тобто як на мене сольона начинка не дуже катить туди. Все таки начинка повинна не домінувати а бути доповненням до основного, тобто самого млинця.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 34  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB