Сподобався форум - постав +1

Про хавчик...

продукти, кулінарія, косметика, побут, квітникарство, рукоділля і хавчик

Модератори: AndroVit, Igal, irma

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 06 січня 2009, 12:17

Різдвяний вінегрет попробую освіжити додаванням філе оселедця (кубиками порізаного).
Олів'є уже ніхто не хоче, а от салат із зеленою цибулькою і яйцем просять!
Ще у планах "Китайський ширпотреб" (пекінська капуста, кукурудза, крабові палички+сметана і майонез).
Ну що, тепер змагаємось у кого скільки пісних страв буде на столі? Фотки стола - на форум! :wink:
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 06 січня 2009, 13:49

варений оселедець - звучить страшнувато. Але зараз готую грибну юшку з двома оселедцями в каструлі. Пахне на всю хату і смачне дуже.
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення Fantoman » 06 січня 2009, 14:28

Уха з лососини.. Мені сподобалась.
Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення KSENA » 07 січня 2009, 13:28

Кутя і компот з сушки- вже скоро живіт лопне, а я все відійти не можу. Зображення
Аватар користувача
KSENA
 
Повідомлення: 248
З нами з: 24 листопада 2007, 21:03
Звідки: ковель 2
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення toha » 07 січня 2009, 16:53

Аватар користувача
toha
 
Повідомлення: 3340
З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення KSENA » 07 січня 2009, 23:36

Аватар користувача
KSENA
 
Повідомлення: 248
З нами з: 24 листопада 2007, 21:03
Звідки: ковель 2
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення Ванда » 08 січня 2009, 01:46

Ой ... важко !!!

"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."
Аватар користувача
Ванда
 
Повідомлення: 743
З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення toha » 08 січня 2009, 10:13

Ванда: надо было бутылки в обратном порядке выстраивать :lol:
Тяжело, согласен :handshake: :drink2: :comp2:
Смайл Абалденный!!! :handshake:
Аватар користувача
toha
 
Повідомлення: 3340
З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Подякував (ла): 9 разів.
Подякували: 15 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення maja » 10 лютого 2009, 15:46

Дівчата, чим ви збираєтеся радувати своїх чоловіків, коханих та друзів у вечір св. Валентина???
Недавно робила салат: шуба, але після шару маринованої цибулі додаємо варене яйце, потім зелений консервований горошок, і далі як звичайно. Зверху зелений кріп, петрушка. 8) Смакує по-новому. Ми з чоловіком за вечір все з'їли:
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер
Аватар користувача
maja
 
Повідомлення: 426
З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 25 лютого 2009, 15:38

Курочка :)

Беремо курку. Ріжемо по грудинці наскрізь, потім розвертаємо спиною вверх та викручуємо лапи так, щоб вона розпласталась.

Набір спецій: каррі, майонез, куркума (дає золотистий колір), кунжут для прикраси, часник, півапельсина, сіль, перець. Апельсин 1 хвилину смажимо на вершковому маслі. Робимо надрізи в м"ясі з боків, де грудинка. Курку змащуємо сумішшю спецій, даємо постояли з годину.


Печемо десь півтори години на 150-170 градусів, періодично поливаючи тим жиром, що утворюється.
Вийде так (вигляд щойно з духовки)


Гарненько прикрасити на тарілочці не встигла - з"їли :roll:
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 25 лютого 2009, 15:45

А кому солоденького?
Правда, воно не їстивне. Таку штучку для голок робила сама, зшито з тканини, вишивка хрестиком, розмір - 4 см по ребру.
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення nekton » 25 лютого 2009, 20:07

Недавно готував пельмені в фритюрі. Штука обалденна. По смаку виходять такі собі чебуреки невеличкі.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Аватар користувача
nekton
 
Повідомлення: 5289
З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 25 лютого 2009, 20:20

Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення nekton » 25 лютого 2009, 20:47

В фритюрниці.
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!
Аватар користувача
nekton
 
Повідомлення: 5289
З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Zolotko » 26 лютого 2009, 01:09

Жарені пельмені - це вже китайська кухня :D

А ще ось як смачно приготувати навіть магазинні пельмені:
1.Спочатку їх обжарити на сковорідці з обох боків до золотистого кольору.
2.Обжарити шампіньони.
3.Зварити овочевий бульон з моркви, селери, цибулі з лавровим листком, посолити.
4.В горшочки, або в гусятницю викласти пельменні, зверху гриби і залити бульоном.
5.Запікати, не накриваючи хвилин 15-20 до готовності пельменів

Навіть моя перебірлива доця з"їла 2 порції :D
Аватар користувача
Zolotko
 
Повідомлення: 40
З нами з: 26 січня 2005, 17:12
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до Господар(ка)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron