Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 20 серпня 2017, 23:59

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 06 січня 2009, 12:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Різдвяний вінегрет попробую освіжити додаванням філе оселедця (кубиками порізаного).
Олів'є уже ніхто не хоче, а от салат із зеленою цибулькою і яйцем просять!
Ще у планах "Китайський ширпотреб" (пекінська капуста, кукурудза, крабові палички+сметана і майонез).
Ну що, тепер змагаємось у кого скільки пісних страв буде на столі? Фотки стола - на форум! :wink:

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 06 січня 2009, 13:49 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
варений оселедець - звучить страшнувато. Але зараз готую грибну юшку з двома оселедцями в каструлі. Пахне на всю хату і смачне дуже.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 06 січня 2009, 14:28 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Уха з лососини.. Мені сподобалась.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 07 січня 2009, 13:28 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 листопада 2007, 21:03
Повідомлення: 248
Звідки: ковель 2
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 3 разів.
Кутя і компот з сушки- вже скоро живіт лопне, а я все відійти не можу. Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 07 січня 2009, 16:53 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Повідомлення: 3332
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 10 разів.
Район міста: Сельмаш
KSENA написав:
Кутя і компот з сушки- вже скоро живіт лопне, а я все відійти не можу. Зображення

KSENA- осторожней :wink:
судя по смайлу либо сушки запиваем компотом из кути, либо кутю руками ... :D :wink:
акт. углём запаслись? :lol:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 07 січня 2009, 23:36 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 листопада 2007, 21:03
Повідомлення: 248
Звідки: ковель 2
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 3 разів.
toha написав:
[KSENA- осторожней :wink:
судя по смайлу либо сушки запиваем компотом из кути, либо кутю руками ... :D :wink:
акт. углём запаслись? :lol:

В наступний тиждень-півтора моїй фігурі вже нічого не зашкодить.Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 08 січня 2009, 01:46 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Повідомлення: 743
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: центр
Зображення ЗображенняОй ... важко !!!

_________________
Зображення
"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 08 січня 2009, 10:13 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Повідомлення: 3332
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 10 разів.
Район міста: Сельмаш
Ванда: надо было бутылки в обратном порядке выстраивать :lol:
Тяжело, согласен :handshake: :drink2: :comp2:
Смайл Абалденный!!! :handshake:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 10 лютого 2009, 15:46 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Повідомлення: 426
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста: центр
Дівчата, чим ви збираєтеся радувати своїх чоловіків, коханих та друзів у вечір св. Валентина???
Недавно робила салат: шуба, але після шару маринованої цибулі додаємо варене яйце, потім зелений консервований горошок, і далі як звичайно. Зверху зелений кріп, петрушка. 8) Смакує по-новому. Ми з чоловіком за вечір все з'їли:
Зображення

_________________
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 25 лютого 2009, 15:38 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Курочка :)

Беремо курку. Ріжемо по грудинці наскрізь, потім розвертаємо спиною вверх та викручуємо лапи так, щоб вона розпласталась.
Зображення Зображення
Набір спецій: каррі, майонез, куркума (дає золотистий колір), кунжут для прикраси, часник, півапельсина, сіль, перець. Апельсин 1 хвилину смажимо на вершковому маслі. Робимо надрізи в м"ясі з боків, де грудинка. Курку змащуємо сумішшю спецій, даємо постояли з годину.
Зображення Зображення Зображення

Печемо десь півтори години на 150-170 градусів, періодично поливаючи тим жиром, що утворюється.
Вийде так (вигляд щойно з духовки)
Зображення

Гарненько прикрасити на тарілочці не встигла - з"їли :roll:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 25 лютого 2009, 15:45 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
А кому солоденького?
Правда, воно не їстивне. Таку штучку для голок робила сама, зшито з тканини, вишивка хрестиком, розмір - 4 см по ребру.
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 25 лютого 2009, 20:07 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Недавно готував пельмені в фритюрі. Штука обалденна. По смаку виходять такі собі чебуреки невеличкі.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 25 лютого 2009, 20:20 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
nekton написав:
Недавно готував пельмені в фритюрі. Штука обалденна. По смаку виходять такі собі чебуреки невеличкі.

в фритюрниці чи на сковорідці?

Башорг:
Цитата:
Купил в магазине пельменей, пришел домой, кинул их на стол, а в холодильник не положил, отвлекся. Посидел в инете, пришло время поесть. Прихожу на кухню, а там на столе лежит один большой мегапельмень... разморозились они... А жрать хочется... Взял скалку, раскатал аморфную массу по противню, набрасал сверху сыра и колбасы, помидоров порезал и поставил в духовку.

Ребята! В жизни я не ел пиццы вкуснее и нажористее.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 25 лютого 2009, 20:47 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
В фритюрниці.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 26 лютого 2009, 01:09 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 січня 2005, 17:12
Повідомлення: 40
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Сільмаш
Жарені пельмені - це вже китайська кухня :D

А ще ось як смачно приготувати навіть магазинні пельмені:
1.Спочатку їх обжарити на сковорідці з обох боків до золотистого кольору.
2.Обжарити шампіньони.
3.Зварити овочевий бульон з моркви, селери, цибулі з лавровим листком, посолити.
4.В горшочки, або в гусятницю викласти пельменні, зверху гриби і залити бульоном.
5.Запікати, не накриваючи хвилин 15-20 до готовності пельменів

Навіть моя перебірлива доця з"їла 2 порції :D


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB