Сподобався форум - постав +1

Про хавчик...

продукти, кулінарія, косметика, побут, квітникарство, рукоділля і хавчик

Модератори: AndroVit, Igal, irma

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 24 листопада 2008, 13:37

Вегетаріанствуєш? :wink:
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Fantoman » 24 листопада 2008, 13:41

Ні в якому разі. Я всеядний. Можу мясо цитрусовими, бананами, яблуками заїдати..
Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Ванда » 24 листопада 2008, 13:42

Я теж частенько роблю такий тортик , от тільки з телячої(зараз дорогувато получається) або зі свинної печінки . От тільки до млинців додаю ще й цибульку . Буває , що "первый блин комом" - розвалюється , от тоді додаю ложку-дві крохмалу. Смакота ! :roll:

"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."
Аватар користувача
Ванда
 
Повідомлення: 743
З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 24 листопада 2008, 13:47

Це все і я робила, забула про деталі, але ж не дарма колективний мозок - сила! Дякую за доповнення. :D
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 24 листопада 2008, 14:06

Чудовий тортик! Так апетитно виглядає
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 15 грудня 2008, 17:14

Мiй фотозвiт про печiнковий тортик

Смакота!!!
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення Alfa Centavra » 15 грудня 2008, 17:22

Тепер рецепт свинини з чорносливом
Беремо свинину. Вiдбиваємо, солимо-перчимо

Чорнослив вiдмочуємо в водi та перемелюємо, додавши ложку майонезу. Потiм на м"ясо накладаємо чорнослив та закручуємо. Я брала кiльця цибулi щоб не розкрутилось але можна й паличками зафiксувати

Кладемо на бляшку в рукав для запiкання

Печемо 40 хвилин. Дуже смачно. Якщо хочете рум"яну корочку то рукав хвилин через 20 зняти.
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 30 грудня 2008, 23:04

Ну як там приготування до новорічного столу?
Олів'є всі роблять? А в кого більше? Миска, тазік чи відро ? :mrgreen:
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Lisichka » 31 грудня 2008, 02:50

У нас зазвичай відеречко. :lol:
Аватар користувача
Lisichka
 
Повідомлення: 893
З нами з: 29 серпня 2008, 12:34
Звідки: місцева
Подякував (ла): 35 разів.
Подякували: 16 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення Ванда » 31 грудня 2008, 11:13

Ну який Новий рік без олів'є ? Правда роблю мисочку , щоб вистачило на сьогодні і завтра, страшно не люблю , коли ті салати по холодильникам соваються . Ще хочу зробити і салат з гранатом . А може хтось поділиться рецептиком гарного і смачного салатику ?Зображення

"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."
Аватар користувача
Ванда
 
Повідомлення: 743
З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення Petrovich » 31 грудня 2008, 12:26

Про салат правда не до святкового столу сам придумав
Берете капусту квашену віджимаєте, ковбасу варёнку (Телячу) нарізаємо як на олів’є кубіками, кукурдзу консервовану перемішуємо все це з майонезом і ВПЕРЕД.
А ще є одне блюдо, ще не знаю як назвати.
Беремо жаримо картоплю соломкою на одній сковорідці,(сковорідку кришкою не накриваємо щоб прожарилась до румяної кірочки) на інший в цей час тушимо шампіньйони з цибулькою, не забуваємо це все підсолити, після готовності цих інгрідієнтів все складаємо шарами в каструльку добавляємо 100 грам водички і сметану зверху а ще пару лаврових листів і тушимо 10-15 хвилин, на невеличкому вогні бо може пригоріти. Подавати гарячим до столу і зверху трошки зелені.
Аватар користувача
Petrovich
 
Повідомлення: 70
З нами з: 03 серпня 2006, 22:30
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення irma » 02 січня 2009, 16:43

Продовжується опитування щодо "олів'є"!
У мене вийшла миска. Отже, за попередніми результатами лідирує Lisichka з відром салату! Гіп-гіп-ура! :mrgreen:
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення KSENA » 05 січня 2009, 15:54

НА новий рік зїли миску олівє, на різдво планую зробити трошкі більшу миску того ж таки олівє. Скільки не робила всяких новомодних салатів, всерівно переконуюсь, що шуби і олівє нічого не замінить.
Аватар користувача
KSENA
 
Повідомлення: 248
З нами з: 24 листопада 2007, 21:03
Звідки: ковель 2
Подякував (ла): 5 разів.
Подякували: 3 разів.

Re: Про хавчик...

Повідомлення Fantoman » 05 січня 2009, 16:56

Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Re: Про хавчик...

Повідомлення ani » 05 січня 2009, 18:17

А я вже на олів'є та шубу дивитись не можу! Ці салати я готую в будній день. А на Різдво планую приготувати щось новеньке, смачненьке... Нарила тут кілька нових рецептиків, тож бум пробувать... При нагоді поділюсь враженням.
ani
 
Повідомлення: 56
З нами з: 27 листопада 2008, 18:01
Звідки: з Ковеля
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до Господар(ка)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron