Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 22 вересня 2017, 00:22

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 02 серпня 2008, 13:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
А я солю огiрки
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 03 серпня 2008, 23:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Повідомлення: 426
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста: центр
Хто знає хороший рецепт консервованої шпарагівки?

_________________
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 04 серпня 2008, 12:48 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 12 червня 2007, 20:19
Повідомлення: 26
Звідки: город-герой КОВЕЛЬ
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: ковель2
maja написав:
Хто знає хороший рецепт консервованої шпарагівки?

Був ХОРОШИЙ рецепт . Та такий хороший , що навіть собака що тільки соус їв- довго мучався, а тепер на людях це пробувати не ріскую. Хоча напевно, цей рецепт зробив таким ХОРОШИМ мій незаперечний талант :mrgreen:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 19 серпня 2008, 21:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Урожай-2008! Вага цієї картохи 655г.В довжину вона була 15см.
Зображення

Двоє наїлися досхочу!
Зображення

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 06 жовтня 2008, 12:36 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 07 січня 2008, 14:01
Повідомлення: 743
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 26 разів.
Подякували: 9 разів.
Район міста: центр
Вчора мій коханий фздив по гриби , привіз три відра синячків... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: так що роботи маю надовго :talk: :suicide:
Дуже любимо мариновані грибочки , але ще хочеться закрити грибну закуску , колись пробувала - дуже сподобалася . Знаю , що інгрідієнти - гриби , капуста , рис ... :roll: . Хто знає рецепт , підскажіть :wink: , Дуже вдячна :reverance:

_________________
Зображення
"Женщины, по своей сути, все - ангелы, но когда им обламывают крылья, приходиться летать на метле...."


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 07 жовтня 2008, 11:36 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Грибів категорично не мариную, а лише сушу. Ще стараюсь насолити з відро груздів (докладаю зверху після кожного наступного тихого полювання). Стоїть це відерко на балконі взимку. Салат з груздів - ням-нямський!
А зараз готую курячі філе з грибами - смакота! І виглядає класно на столі:
Зображення
Можу дати рецепти соління груздів і філе з грибами.

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 07 жовтня 2008, 14:06 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 29 серпня 2008, 12:34
Повідомлення: 893
Звідки: місцева
Подякував (ла): 35 разів.
Подякували: 16 разів.
ням-ням !!! :D


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 19 листопада 2008, 15:50 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 листопада 2007, 19:31
Повідомлення: 3332
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 10 разів.
Район міста: Сельмаш
Хозяйкам : :D
http://prikol.bigmir.net/view/129808/


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 19 листопада 2008, 16:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Мій процес приготування печінки в вині.
Складники: печінка куряча, олія, сіль, перець, листя салата, мед, вино, трави (орегано), цибуля, вино (я брала французьке сухе).
Кілька шматочків копченого сальця смажимо на сковорідці - для запаха.
Викладаємо на тарілку, на листя салата. То підкладка для печінки. На колекційне напівсолодке італійське вино не піднялась рука, тому в хід пішло кисленьке сухе. Змішала мед, трави, вино, олію, сіль та перець. На маленькому вогні смажила печінку та поливала отриманим соусом. Пахло на всю кухню. В кінці смаження додала різану цибулю, щоб вона тільки трошки підсмажилась, не до золотого кольру.
ЗображенняЗображенняЗображення

Кінцевий результат. Прикрашено маринованими огірочками та червоним свіжим перцем. Фоткала на балконі, бо в кухню вже бігли голодні люди.
Зображення

Дуже смачно вийшло.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 20 листопада 2008, 18:34 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Оригінально!
Саме цікаве, що недавно тільки-но подумала що б то приготувати з курячої печінки?!!!!

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 20 листопада 2008, 18:43 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Alfa Centavra написав:
я брала французьке сухе

Ти мене морально знищила. Французське сухе на печінку перевести. В вас і краснодарське непогане...


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 20 листопада 2008, 20:49 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Fantoman написав:
Alfa Centavra написав:
я брала французьке сухе

Ти мене морально знищила. Французське сухе на печінку перевести. В вас і краснодарське непогане...

Міша, я купую таке, щоб потім приємно було пити :wink:
До того ж не перевела а використала - воно не пропало а перейшло в печіночку (100 грам приблизно)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 21 листопада 2008, 08:54 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Цитата:
Міша, я купую таке, щоб потім приємно було пити

Ну якщо уж про "приємно пити", то ваше краснодарське не гірше французського. Про Молдовське та Грузинське мовчу, у вас, певно, це табу. Я б сказав, що і українські вина непогані.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 24 листопада 2008, 13:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
А з курячої печінки я зробила овочевий тортик. Легко робиться і ситно.
1. Печінку - через м'ясорубку (я потім ще й блендером пройшлась, щоб кусочків не було), додати муку, яйце, молоко, олію, сіль, перець - як на млинці. Пропорції - строго "на око". (Досвідчене око не підведе! :wink: )

2. Печемо млинці, виливаючи рідке тісто на всю окружність сковороди.
Зображення

3.Підсмажуємо на маслі цибулю і моркву (багато, це буде викладатись між шарами млинців)
Зображення

4. Складаємо тортик, перемазуючи млинці майонезом чи сметаною і посипаємо по черзі то цибулею, то морквою. Прикрашаємо. Бажано на ніч - в холодильник. Отакий тортик вийшов у мене:
Зображення

5. А це у розрізі:
Зображення
Чоловікові дуже смакувало!

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Про хавчик...
ПовідомленняДодано: 24 листопада 2008, 13:35 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Скільки ж курей загинуло заради такого тортика...
Виглядає смачно..


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 34  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB