А
з курячої печінки я зробила
овочевий тортик. Легко робиться і ситно.
1. Печінку - через м'ясорубку (я потім ще й блендером пройшлась, щоб кусочків не було), додати муку, яйце, молоко, олію, сіль, перець - як на млинці. Пропорції - строго "на око". (Досвідчене око не підведе!

)
2. Печемо млинці, виливаючи рідке тісто на всю окружність сковороди.
3.Підсмажуємо на маслі цибулю і моркву (багато, це буде викладатись між шарами млинців)
4. Складаємо тортик, перемазуючи млинці майонезом чи сметаною і посипаємо по черзі то цибулею, то морквою. Прикрашаємо. Бажано на ніч - в холодильник. Отакий тортик вийшов у мене:
5. А це у розрізі:
Чоловікові дуже смакувало!