Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 18 листопада 2017, 18:25

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 січня 2007, 02:33 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 08 листопада 2006, 15:51
Повідомлення: 293
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
да! не повезло їй!
хотіла, як краще... а тут на!


я знаю схожий випадок, тільки про сигари!
був конкурс "хто більше викурить сигар" один викурив найбільше і помер!
от так то!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 15 квітня 2007, 11:15 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Народ, хто що хаває зараз? Я, наприклад, заходжу в маркети і у мене відраза до всієї цієї запакованої хімічної їжі.... Скрізь консерванти, підсилювачі смаку і т.п. Фрукти їхні теж якісь підозріло великі і гарні..... Огірки-помідори-печериці тепличні і не знати на яких добривах вирощені.... КАРАУЛ! Що їсти?

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 15 квітня 2007, 14:03 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 03 серпня 2006, 22:30
Повідомлення: 70
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Ковель - 2
irma написав:
Народ, хто що хаває зараз? Я, наприклад, заходжу в маркети і у мене відраза до всієї цієї запакованої хімічної їжі.... Скрізь консерванти, підсилювачі смаку і т.п. Фрукти їхні теж якісь підозріло великі і гарні..... Огірки-помідори-печериці тепличні і не знати на яких добривах вирощені.... КАРАУЛ! Що їсти?

Траву з Чорнобильського лісу (Мутянку), і зразу будеш дивитись на світ новими очами (зеленими з помаранчевими вставками)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 16 квітня 2007, 07:54 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
В супермаркети не хожу. Жратву в яскравих упаковках не купую. Єдине, що мене турбує серед купованого - це сметана від КОМО. Якось так виходить, що коли вона свіжа, то має густину звижайного кефіру, а як постоїть три дні - то звичайної сметани. От тільки при цьому в неї зявляються якісь грудочки. А ще не рекомендую купувати на базарах і в супермаркетах рибу копчену і оселедці - виготовляється з порушенням санітарних норм.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 16 квітня 2007, 08:38 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
irma написав:
Народ, хто що хаває зараз? Я, наприклад, заходжу в маркети і у мене відраза до всієї цієї запакованої хімічної їжі.... Скрізь консерванти, підсилювачі смаку і т.п. Фрукти їхні теж якісь підозріло великі і гарні..... Огірки-помідори-печериці тепличні і не знати на яких добривах вирощені.... КАРАУЛ! Що їсти?

Домашню квашену капусту. Я на днях купила мясо в супермаркеті охолоджене. Читаю на упаковці склад: м"ясо, консервант Е.., підсилювач смаку. Отак! Так що свинина з Ковельського ринку в рази корисніша і натуральна.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 16 квітня 2007, 14:58 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Так ото ж! Я вже і так перейшла на "подножний корм" - кропиву, кульбабу, жду коли подорожник виросте.... Але молочні продукти купую в магазині - домашні молоко і сметана мені дуже жирні . З домашнього купую лише сир, та й то у знайомих людей.
А м'ясо на ринку теж буває таке, що годоване спеціально з різними прискорювачами росту і гормонами не для себе, а на продаж! У поляків давно так було - своє порося годується зовсім не тими кормами, ніж те, що для продажу...
Дилема!

(Самі ж себе новітніми технологіями і загробимо...)

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 16 квітня 2007, 17:16 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Пробував я кропивний борщ. Корисно, але гидота рідкісна. З кульбаби признаю тіко мед і вино. Мясо купуємо переважно в знайомих - де свинота гарантовано не споживала "біологічних добавок". Яйцям надаємо перевагу домашнім.

Цитата:
(Самі ж себе новітніми технологіями і загробимо...)


Заводь собі городик, сарайчик.
Анекдот: Один генетик питає в другого:
- Як тобі мій новий сорт картоплі?!
- Та так собі.
- Тихо. а то ще почує!

До речі, не рекомендую споживати продукти із сої. По неофіційній статистиці до 80% такої сої є генетично модифікованою.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 16 квітня 2007, 20:38 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Fantoman написав:
Пробував я кропивний борщ. Корисно, але гидота рідкісна. З кульбаби признаю тіко мед і вино.


Привикати треба до здорової їжі! Недарнемно ж кажуть, що все те, що корисне - несмачне. А деякі фанати цього діла ще й все їдять без солі і без цукру!
Мені салат з першої зелені весною такий божественний! Та ще й з оливковою олійкою, на яку підсіла і яка до речі спершу теж показалась чимось на зразок машинного масла.

А молоді розетки кульбаби підсмажують на маслі (вершковому) - делікатес.

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 17 квітня 2007, 01:00 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 січня 2005, 17:12
Повідомлення: 40
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Сільмаш
Я їм все і багато :D

А от борщ з кропиви дуже смачний, якщо його правильно приготувати. Це як в анекдоті:
-Ви котів любите?
-Та ви їх просто готувати не вмієте! :D

Зелень ми їмо постійно, і зимою, і літом. Не знаю модифікована вона чи ні, але почуваємося всі чудово.
Постійно купляємо шампіньони. Я купу страв з ними вмію готувати, і мала їх їсть. Лісові гриби ми не дуже любимо, я до них з опаскою відношусь, та й дітям до 5 років їх неможна.
А от м"ясо ми не часто купуємо. Щось на курятину присіли в Україні. Та й телятина хороша рідко буває на базарі, а свинина не зовсім корисна, щоб її часто їсти. А як і купимо, то приходиться вдома майже пів куска обрізати - сало-жили і т.п.

Взагалі їмо ми переважно варене-печене-тушене, або свіже. Жарю в рідкісних випадках. Ніколи не зажарюю супи і борщі, натомість додаю трошки оливкової олії.. Бульон варю тільки курячий, тай то першу воду виливаю і шкірки викидаю.

Одним словом, боремося за звання здорової сім"і! :D


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 17 квітня 2007, 01:43 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 29 квітня 2006, 17:37
Повідомлення: 426
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 4 разів.
Подякували: 2 разів.
Район міста: центр
Побувала на в "Кабінеті диковинок" - тепер довго сала не їстиму.
На Пасху одні салати жувала - приємно, легко і корисно :)
Готували салат "Соняшник":
Викладається все шарами на плоску тарілку
1 шар - терта картопля (варена) на крупну тертку;
2 -майонез;
3- зелена чибулька;
4-паштет;
5 - майонез;
6- подрібненй білок вареного яйця;
7-майонез;
8-потертий жовток.
Далі малюємо сіточку майонезом, в клітинки викладаємо по четвертинці чорної оливки, по довжині кола прикрашаємо чіпсами- пелюстками, а ще під чіпси петрушки поклали.
Шмачно й апетитно

_________________
"Друг: человек, который знает о вас все - и тем не менее любит вас"
Джон Аулер


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 17 квітня 2007, 08:02 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Цитата:
Привикати треба до здорової їжі! Недарнемно ж кажуть, що все те, що корисне - несмачне. А деякі фанати цього діла ще й все їдять без солі і без цукру!

В такому разі здоровий образ життя замінює саме життя.
Цитата:
Лісові гриби ми не дуже любимо, я до них з опаскою відношусь

Зря. Лісові гриби і польові печуриці значно смачніші за підвальні. Просто ти їх не вмієш збирати. Я кільк разів зустрічав чортові гриби. Якщо сумніваєшся, відкуси дрібку від шапки чи ніжки - неїстивний гриб матиме тянучо-гіркий смак. ну це вже інша історія.
Цитата:
Щось на курятину присіли в Україні.

Зря. Кури - перші тваринки, яких почали підгодовувати різною гидотою.

Даю установку... тьфу, рецепт корисного і смачного. Берете жменю-дві морожених ягід, кидаєте в блендер, заливаєте на третину молоком, до смаку цукру чи фруктози (для особливо перебірливих) і взбиваєте. Так як в морозилці ягоди (чорниці, смородинка, полуниця) мають температуру близько -18 градусів, то молоко замерзає і при змішенні отримується морозиво. Дешево і сердито. До того ж корисно :P


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 квітня 2007, 16:18 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 26 січня 2005, 17:12
Повідомлення: 40
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Сільмаш
Maja, дякую за рецепт :) А паштет з печінки чи який? Хочу собі в рецепти зберегти твій салатик.

Фантоман, дякую за рішення. А то в мене ще пару кг ягідок в морозилці пропадає :)


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 10 травня 2007, 17:12 
Офлайн

З нами з: 10 травня 2007, 16:35
Повідомлення: 2
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Салат "Соняшник" ,можна зробити трішки по іншому -замість паштету додається консерва (найчастіше сардини) ,але смак не знаю який-не їм цибулі.Але говорять ,що смачно


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 10 травня 2007, 17:37 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Повідомлення: 2073
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.
Салат (він же суп) "Студентський". Рецепт: все що є в холодильнику (ха! наївно...), все що можна взяти у сусідів або на що ще лишились гроші.

"Перемішайте в емальованій кастрюлі, доведіть до кипіння, остудіть, сядьте біля телевізора і попробуйте. Должно стошнить ":twisted: (с) ТНМК

А якщо серйозно - то дійсно, все що є в холодильнику і що модна пробити у сусідів, плюс сіль/перець/олія/масло - ну і фантазія, гарний смак та двоє голодних сусідів як стимул ;).

Щось я розговорився; піду поїм :D

_________________
"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Dropbox - 2.5 гб місця на халяву.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 травня 2007, 13:59 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Креветки останнім часом подобаються. До того ж почула в якійсь передачі, що вони містять багато цинку і дітям потрібно хоча б раз у тиждень їх споживати.

Ми їх просто кидаємо у киплячу воду зі спеціями на 2-3хв.
А хто зна яке блюдо з креветками? (ну, окрім салату "Пекінський ширпотреб")

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB