Сподобався форум - постав +1

Про хавчик...

продукти, кулінарія, косметика, побут, квітникарство, рукоділля і хавчик

Модератори: AndroVit, Igal, irma

Повідомлення irma » 28 листопада 2006, 13:40

Дякую, нагадали! А я вже й палички купила, а про блюдо забула. У нас взагалі зимою (хоча зими, напевно, не буде вже...) добре йде печена "в мундирі" картопля до якої готую окремо олію з часником.
(правда, цілуватись потім неможливо!) :D
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Повідомлення Alfa Centavra » 28 листопада 2006, 14:31

А я роблю олію з часником і кружечками соленого огірка. Виходить щось схоже до салата.
Таким "соусом" можна заправити печену капусту в фользі.
А картоплю мию, розрізаю на 2 половинки, натираю сіллю і в духовку. Тоді половинка надувається і картопля стає як ціла. Потім під шкірочку пожна запхати масла. СМАКОТА!!
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Повідомлення Fantoman » 28 листопада 2006, 20:52

Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Повідомлення irma » 11 січня 2007, 13:28

Почула по радіо, що безсніжні зими провокують депресію навіть у психічно здорових людей! Для поповнення життєвої енергії потрібне сонячне світло, яке зимою відбивається на 70% снігом.
І, значиться таке, - коли нема снігу, то треба налягати на шоколад і банани, які сприяють виробленню "гормону щастя"!
Отак! Вперед за бананами! (до речі, ті, що з темними крапочками - самі смачні і солодкі).
А шоколад краще їсти чорний, де вміст какао-продуктів більший за 50 відсотків.
Підшла за допінгом! :wink:
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Повідомлення Fantoman » 11 січня 2007, 17:07

Бананани не рулять. Щоб радіти життю треба займатись улюбленою справою і рухатись більше. Життя -це рух і навпаки...
Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Повідомлення irma » 12 січня 2007, 00:45

Може й тобі не рулять. Я розказала про те, що узагальнено і доведено вченими ( і перевірено на добровольцях :wink: )
Мені особисто дуже допомагає. Давно беру хабарі шоколадками і бананами! :lol:
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Повідомлення Abram » 12 січня 2007, 01:17

"Эта кошка выглядит так, как будто только что нашла ответы на все вопросы во вселенной."
Аватар користувача
Abram
 
Повідомлення: 2073
З нами з: 30 січня 2006, 01:05
Звідки: Ковель - Луцьк
Подякував (ла): 7 разів.
Подякували: 11 разів.

Повідомлення Fantoman » 12 січня 2007, 14:31

Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Повідомлення irma » 15 січня 2007, 20:29

Хто як вживає пекінську капусту?
Я крім салату "Пекінський ширпотреб" (капуста, крабові палки, кукурудза, майонез) нічого і не знаю...
("Вопак" зараз нею завалений)
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Повідомлення Alfa Centavra » 16 січня 2007, 01:04

Салат "Цезар". Капусту різати не соломкою, а трохи крупніше. Викласти на тарілку. То буде підстилка салата. Олію (краще оливкову, набагато смачніша, але і соняшникова згодиться) змішати з тертим часником (1 зубчик) і 2 столовими ложками майонезу. Курку (біле м"ясо) порізати кубиками. Твердий сир (типу Пармезан) натерти на терці стружкою. Ще треба пачка сухариків, білих з смаком сиру чи який подобається. І кілька штук зелених оливок.
Капуста внизу тарілки. Поливається соусом з олії+часник+майонез (добре перемішаним), гіркою викладається курка, теж трошки соуса. Все посипається сиром. Зверху сухариків півпачки і оливки. Змішувати перед поїданням, щоб сухарі не розмокли. А я взагалі не змішую. Мені оливкова олія подобається дуже.

Для довідки: то насправді не капуста, а різновид салату. Просто на капусту схожий :)
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Повідомлення irma » 16 січня 2007, 12:06

А без сухариків ? Це ж гидота оті всі сухарики зі спеціями хімічними...... :(
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі
Аватар користувача
irma
 
Повідомлення: 2964
З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста:

Повідомлення Alfa Centavra » 16 січня 2007, 12:29

А зроби сама! Поріж хліб чи батон кубиками і засуши! Мені подобається, коли хрустить. І хлібом заїдати не треба. :cake:
Аватар користувача
Alfa Centavra
 
Повідомлення: 1189
З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.

Повідомлення AL » 16 січня 2007, 14:03

AL
 
Повідомлення: 421
З нами з: 18 листопада 2003, 23:37
Звідки: Ковель, звісно
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Повідомлення Рокета » 16 січня 2007, 14:43

Аватар користувача
Рокета
 
Повідомлення: 293
З нами з: 08 листопада 2006, 15:51
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.

Повідомлення Fantoman » 17 січня 2007, 14:43

В Каліфорнії загнулась жіночка, яка хотіла виграти приставку для дітей на конкурсі спраглих і терплячих, організованому місцевим радіо. випила вона 2,75л води до того, як їй стало зле. Лікарі констатували водну інтонсикацію. Померла за кілька годин в лікарні.
Fantoman
 
Повідомлення: 2613
З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста:

Поперед.Далі

Повернутись до Господар(ка)

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість