Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 18 серпня 2017, 11:49

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 34  Далі
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 14 вересня 2006, 14:41 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2006, 00:26
Повідомлення: 102
Звідки: Кофель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Fantoman написав:
Не неувязочка - вони зараз дешеві. ти взимку чи весною глянь :twisted:
Так справа в тім, жо Петрович їв піцу неділю тому, а не зимою.

_________________
Бррр стоять Ракель.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 14 вересня 2006, 15:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 04 травня 2006, 08:44
Повідомлення: 168
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Особисто коли я коштував тв м піцу то все було клас.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 вересня 2006, 11:48 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 03 серпня 2006, 22:30
Повідомлення: 70
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Район міста: Ковель - 2
Почнемо з початку про курево, те приміщення яке на вулиці воно всеж таки приміщення, а мова йшла про куріння в приміщенні.
На рахунок піцци "аморе міо" то помідори там як опція така як гриби, кукурудза та інше. Мова йшла про те що немає помідорного соусу або його альтернативи. Справжня піцца має певні безумовні складники (корж, помідорний соус, сир) і в ній може не бути ніяких інших складників. А помідорний соус в них прописано в складниках. Хоча на справді в них піца не сама гірша з тих що мені приходилось коштувати.
А загалом на смак та колір .....................


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 вересня 2006, 12:54 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Щодо піци все зрозуміло. А от поснідати в Ковелі не вдома десь о 10 ранку неможливо. Принаймні я такого закладу не знайшла. Може десь і відкриваються в 10, та боюсь, що зранку запропонують вчорашній борщ та картоплю-фрі. А хотілось би вівсянку, млинців з начинкою чи гарячу булочку, чашку кави (натуральної). Зрідка приїжджаю в Ковель і завжди проблема одна і та ж. Хоч бери та власну кафешку відкривай!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 18 вересня 2006, 20:23 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2006, 00:26
Повідомлення: 102
Звідки: Кофель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Alfa Centavra написав:
А хотілось би вівсянку, млинців з начинкою чи гарячу булочку, чашку кави (натуральної). !
Це все можна придбати на Брестському ринку з 9.00 у бабок які ходять з возиками між рядами. :D Шютка.

_________________
Бррр стоять Ракель.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 вересня 2006, 08:18 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Народ чого ви заладили "курили в приміщенні", "не курили". В законі явно написано що в закладах має бути принаймні один зал для тих хто палить і один зал (або місце для паління) для тих хто не палить. В "Оріоні" таке вже давно було.
Так що не потрібно обзивати тих хто палить в пристосованих до цього приміщеннях.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 19 вересня 2006, 09:56 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Ні-ні. Не так. В Законі сказано, що обовязково має бути зал для тих, то не палить. Облаштовувати чи ні місце (зал) для паління - це залежить від бажання власника.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 23 вересня 2006, 10:45 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
І знову "про хавчик" (тема зобов'язує!): настав час заготовки-переробки яблук, яких вродило о-го-го скільки! Цікаво, хто як справляється і що придумує з цього приводу?
Я чавлю соки соковижималкою (відразу пити) і соковаркою (стерилізований на зиму). Варення і повидло - не люблю. Як набридне возитися з соком - буду сушити на решітці над газом.
В кого якісь інші варіанти переробки яблук?
Вино з них можна робити? А оцет яблучний ніхто не виготовляв?

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 25 вересня 2006, 09:28 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Я чавлю соковижималкою і закриваю сік з мякоттю на зиму. На сидр потрібно чавити пресом (щоб не було мякоті): 40%солодких, 40% кислих і 20% терпких. Цукор додавати в 3 етапа (2 перших по 1 кг, а далі до смаку).
Ще можна консервувати компот з дольками яблук (вітамінів зберігається більше ніж в простих з підвалу). Можна робити мочені яблука (ще здоровіше).
І звичайно повидло.

З.І. Замавляв в Класіку піццу "Аморе міо". В ній був чисто італійський продукт - сало. :twisted:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 25 вересня 2006, 10:47 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 червня 2005, 12:44
Повідомлення: 1189
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 3 разів.
Я в яблучному сокові маринувала шашлик! Брала кислий сорт - антонівку. Мочила на ніч разом з кільцями цибулі і болгарського перцю. Смакота!!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 25 вересня 2006, 13:50 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 31 січня 2006, 00:26
Повідомлення: 102
Звідки: Кофель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Fantoman написав:

З.І. Замавляв в Класіку піццу "Аморе міо". В ній був чисто італійський продукт - сало. :twisted:
САЛО - СИЛА :!:

_________________
Бррр стоять Ракель.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 26 вересня 2006, 09:34 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
Цитата:
САЛО - СИЛА
- СПОРТ МОГИЛА! :twisted:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 27 вересня 2006, 11:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 вересня 2006, 13:57
Повідомлення: 64
Звідки: з далека
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
От такий чоловік який на кухні буває це скарб!!! Петрович чи ти женатий, а то в мене подружка вільна... :amur:


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 27 вересня 2006, 12:37 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
ароматизатора апельсинового не порібно. краще додати подрібнену на блендері апельсинову цедру. Ми перекрутили смородину з цукром і апельсиновою цедрою. Вийшла цікава штука з смородиновим смаком і апельсиновим ароматом. Термообробці не піддавали - зберігаємо в холодильнику, тому вітамінів зберігається максимум.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення:
ПовідомленняДодано: 27 вересня 2006, 13:21 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 вересня 2006, 13:57
Повідомлення: 64
Звідки: з далека
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
В Ковелі живуть найкращі хлопці!!! :oops:


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 497 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 34  Далі

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB