А ти любиш кулінарити???
Ось нате: найперше фотка (для реклами і розкрутки, і шоб слина потікла....)
Ковтнули? (слину) Поїхали далі, ось рецептура:
/обов'язково потрібна форма з бортами, що знімаються!/
Нижній шар з тіста: 2 яйця, 3/4 стакана цукру, 3/4 стакана сметани, 1ч.л. соди, 1 стакан муки. Вилити в форму, спекти.
Як схолоне (прямо у формі!), викласти поверх коржа сирне желе:
2 пачки сиру, 0,5 або 1 стакан цукру,( можна горіхи або ізюм).
Окремо нагріваємо до кипіння 0,5 стакана води +1 ст.ложка харчового желатину. Як розтане желатин - вливаємо це у сирну масу і добре вимішуємо.
Поверх сирного шару викладаємо любі ягоди чи фрукти (шматочками по кругу) і обережно заливаємо ще одним желе: компот, чи вода з соком тих фруктів, що на торті - 2стакани+2ст.л. желатину. Нагріваємо компот, щоб розтанув желатин і охолодженим заливаємо ягідки на торті.
Весь витвір мистецтва (він у формі!) ставимо в холодильник і чекаємо поки загусне желе.
Звільняємо з форми, цмакаємо, милуємось красою і смакуємо....! Приємного !