Я дивуюсь - як ви їсте магазинні пельмені?! Їх же навіть, вибачте, коти обходять стороною! Там же всередині туалетний папір з приправами...
А слабо піти на базар, купити м'яса і за допомогою простого пристрою з дірочками наробити гору пельменів, заморозити їх у морозилці і варити коли гостра нехватка часу?....
Не знаю, не знаю...., я такі продукти не купую і всім не раджу.
Колись по телевізору виступав дядя-працівник супермаркету (сидів задом, силует розмитий аби не впізнали ) і ділився спогадами про те, як у маркетах продають рибу-м'ясо... Так от, в мороженому стані ці продукти обертаються по магазину рік (переклеюють дати строку придатності), потім з них роблять котлети або пельмені (ще пів-року).... Безвідходне виробництво!
Так само переклеюються ярлички з датами на всіх продуктах, які розпаковує сам магазин (печиво, солодощі, крупи). Ще він видав цікаву інфо про те, що курей годують якоюсь фарбою і потім отримують кремового кольору шкаралупку на яйцях (ніби домашні). Так само ми їмо підфарбоване м'ясо червоної риби.....
Жах.
PS: курка "навиворіт" від Альфи Центаври зацікавила! Не зустрічала ще такого способу приготування! Прямо як знаменитий китайський "карп по-імператорськи" (який теж розрізається по спинці)