Місце спілкування ковельчан (і не тільки)
Сподобався форум - постав +1 
Сьогодні: 18 листопада 2017, 20:40

Часовий пояс UTC + 3 годин




Створити нову тему Відповісти  [ 11 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Суші.
ПовідомленняДодано: 26 листопада 2011, 19:25 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 29 січня 2007, 23:59
Повідомлення: 1826
Звідки: з Горохова я!!!
Подякував (ла): 47 разів.
Подякували: 90 разів.
Район міста: Володимирська
Створив тему для тих хто любить цю страву. Діліться рецептами хто і як готував. Трішки пізніш викладу рецепт яким скористався я . Бо буду робити шоколадні млинці.

_________________
"И не бойтесь убивающих тело, души же не могущих убить..."


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 30 листопада 2011, 17:00 
Офлайн

З нами з: 01 серпня 2007, 09:48
Повідомлення: 21
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Дуже люблю суші. Люблю їх готувати, люблю коли вони просто красиво лежать на столі. Але на жаль моє захоплення не всі поділяють. Недавно до мене приїхав кум (живе в селі) з дружиною та дітьми і я захотів перед ними форсонути приготував суші. То кум на мене спочатку трохи здивовано дивився, а коли я дістав палички взагалі мало не образився. Прийшлось моїй дружині в терміновому порядку варити картошку та жарити котлети. Моя порада, якщо до вас приїжджають гості, які до того ніколи не куштували суші обовязково має бути, щось із традиційної кухні на підстраховці.
Стосовно рецептів пробую повторити те, що подають в Класіку. Одного разу біля мастрів суші стояв близько двох годин вивчаючи їх роботу. Подобаються страви на тепані спробував щось подібне зробити вдома, поставив бляшку для випікання на газову плитку, вийшло не дуже. Хоча сам процес віддалено нагадував приготування на тепані


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 30 листопада 2011, 21:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2003, 18:49
Повідомлення: 5287
Звідки: Бабруйск
Подякував (ла): 34 разів.
Подякували: 129 разів.
Район міста: Королівськмаш
Не подобаються суші. Фігня як на мене.

_________________
Боже! Взглянся на Україну! На землю, на люд. Виведи народ з блуду та дай розум і терпіння!


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 01 грудня 2011, 17:09 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 28 травня 2009, 09:04
Повідомлення: 1186
Подякував (ла): 87 разів.
Подякували: 46 разів.
Район міста: Черемушки
Суші подобаються. Хоча більше люблю роли. Декілька раз робив в домашніх умовах - виходило пристойно. Правда перед приготуванням скачав спеціальний відеокурс. Подобаються найпростіші в стилі "все геніальне - просто"(с): норі+рис(з маринадом)+васабі+лосось(або сьомга)примаринований+огірок(або морква). І при подачі побільше соєвого соусу (найулюбленіший - з грибами) з васабі (щоб погостріше) і маринований імбирь вприкуску.
Головне, щоб рис "правильний" вийшов і риба якісна. Експериментально пробував роли з крабовими паличками - несподобалось, якесь "ніщебродство" на рівні "Мівіни". Краще вже зовсім не готувати, якщо нема гарної риби.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 05 грудня 2011, 10:34 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Ну, не так, щоб я западала на суші, але загалом ця страва смакує.
Цього літа в гостях у доні навіть пройшла курс по приготуванню.
Нічого складного, головне - купити всі складники і, як тут сказали, правильно зварити рис.

Ось фото в процесі:
Зображення

Зображення

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 10 грудня 2011, 00:07 
Офлайн

З нами з: 01 серпня 2007, 09:48
Повідомлення: 21
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 0 разів.
Дозволю собі невеличку пораду. Як будете наступного разу готувати суші з огірків видаліть насіння, так буде правильніше.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 10 грудня 2011, 02:18 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Дякую, але думаю, що порада слушна у випадку, коли те насіння велике і старе.
Тут воно маленьке і зовсім не відчувалось, як насіння...

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 10 грудня 2011, 12:39 
Офлайн

З нами з: 01 червня 2004, 18:29
Повідомлення: 2613
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 0 разів.
Подякували: 18 разів.
Район міста: Сільмаш
nekton написав:
Не подобаються суші. Фігня як на мене.

Аналогічно.
Бачив я колись картинку борща ресторану в Японії. В мене враження, що суші в Україні - це те саме, що борщ в Японії.


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 10 грудня 2011, 13:39 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 28 травня 2009, 09:04
Повідомлення: 1186
Подякував (ла): 87 разів.
Подякували: 46 разів.
Район міста: Черемушки
irma написав:
Дякую, але думаю, що порада слушна у випадку, коли те насіння велике і старе.
Тут воно маленьке і зовсім не відчувалось, як насіння...

По правилам серцевина огірка вирізається у будь-якому разі (не залежить від розміру насіння). Моя думка, із-за м'ягкості серцевини.

_________________
Зображення


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 10 грудня 2011, 18:29 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 15 грудня 2003, 00:17
Повідомлення: 2964
Звідки: Ковель
Подякував (ла): 25 разів.
Подякували: 69 разів.
Район міста: Черьомушки
Ааааааа! Воно може і так в японській кухні.
А я в своїй - не по правилах! Але теж було смачно.

І в оцьому відео теж молоденький огірок з насінням:

На мою думку, так як істинних японців серед нас всього чуть-чуть, то не суть як важливо - зробили огірку харакірі чи ні.....

_________________
Ворогів я закидаю квітами – у труні. Сальвадор Далі


Догори
 Профіль  
 
 Тема повідомлення: Re: Суші.
ПовідомленняДодано: 29 січня 2012, 15:36 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 29 січня 2007, 23:59
Повідомлення: 1826
Звідки: з Горохова я!!!
Подякував (ла): 47 разів.
Подякували: 90 разів.
Район міста: Володимирська
Хех... сам розпочав тему і жодного разу невідписав... Крайній раз коли готував це був перший раз коли результатом був задоволений на 100%. Готував роли типу філадельфія. Інгридієнти ті самі що й зазвичай тільки додав авокадо. Правда воно мені ніяке, огірок рулить. Рибка сьомга і саморобний сир філадельфія. Для цього брав 200грамову баночку плавленого вершкового сиру "Президент" і змішував з дрібнозернистим творогом тієїж марки і теж 200 грам.(Доречі ним зручно начиняти "Чізкейк") І додавав в рол. І змотував норі всередину а зверху кунжутом посипав. Звісно, що в кожного свої смаки і незовсім доречно порівнювати суші приготовані з найсвіжішої риби в Японії і приготовані у нас. Але я від них просто "прусь"

_________________
"И не бойтесь убивающих тело, души же не могущих убить..."


Догори
 Профіль  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 11 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC + 3 годин


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Український переклад © 2005-2010 Українська підтримка phpBB