Про меблі в "Юванті" які називаються "біс-м" можу трішки розказати, надивився я собі у Луцьку куточка з меблевої фабрики "Роміра" місто Черкаси, сподобався у всьому і розкладанні і якості, та й габаритами підійшов, ціна трішки "кусалася", вирішив підібрати щось дешевше. Заїхав у Ювант на славнозвісні "біс-м", так і оторопів: цей самий кут з тієї ж фірми, стоїть у них! Коли запитав у консультанта, що за куточок, хто виробник? Він не роздумуючи відповів, що це Харківська фабрика "біс-м", хоча стікер на дивані чітко вказував, що це фабрика "роміра"! Бачили б ви його вираз обличчя коли я вказав на стікер! Але саме цікаве, що ціна на нього перевищувала на ДВІ ТИСЯЧІ гривень!!!!!

Думаю тут зрозуміло, чи варто купувати там меблі, і чи не всі дивани вони так продають?
А на рахунок 2 поверху універмагу, це правда, там дівчина - консультант "на своєму місці", все підскаже і пояснить, приємно мати з такою справи. Та ще саме вони і є офіційними представниками фірми "Роміра" і по ціні дешевше ніж у Луцьку і Юванті. Не лінуйтесь і шукайте де можна дешевші та якісні меблі придбати.