Ха-ха - спробуй: найди, опиши своїми словами і розтлумач, а ми подивимось на скільки постів тебе хватить (тільки не підряд, а по смислу в ході дискуссії).
P.S. У мене хоч і найбільше постів на цьому форумі (це не дивлячись на те, шо я не беру участі у явно флудерських темах) але мені не треба ніякий понтовий статус...
скучно сьогодні, сижу на роботі, роботи не має через фінансову кризу.... Може хтось щось порадить?
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.
Lisichka, нада в офісі бути, якби так, то я б і додому пішов би!!!
Помните все! Когда мы даем взятку, берем взятку, творим преступление, делаем вид, что не замечаем беззаконие, проходим мимо нуждающегося в помощи и так далее, - мы не просто предаем этих парней и мужчин, мы повторно их убиваем.